Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi jön le rólam külsőleg? Kép.

Mi jön le rólam külsőleg? Kép.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem számít a külső,de sokszor megnéznek . kiváncsi lettem, hogy ha például ti meglátnátok az utcán, mi lenne a véleményetek:)

nyugodtan jöhet a kritika, már annyit bántottak a külsőm miatt, hogy hozzászoktam .:)

Kort direkt nem mondok, hány évesnek néztek körülbelül? :) Mi tetszik, mi nem rajtam?:)

sajnos nincs egész alakos képem :(

Egyik képem sincs PhotoShoppolva, élesíteni szoktam rajta és ritkán egy effektet rakok rá .:)

[link]

[link]

[link]

És mielőtt belekötnétek a szemembe, az utolsó képen van a valódi színe, az első kettőn a zöld tónus miatt ilyen sötétzöldes :)

2013. máj. 3. 19:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Gyönyörű szemed van *-* szerintem vagánynak tűnsz :D szintén 13/L :)
2013. máj. 3. 20:34
 12/21 anonim ***** válasza:
Szép szemed van, de kicsit mintha el lennél hízva... a karodon legalábbis ezt látom. Nem ártana nőiesedni/lányosodni kicsit. Ha őszinte akarok lenni nekem egy tipikus fiús leszbi lánynak tűnsz ezzel az öltözködéssel meg hajjal. Ez nem olyan pozitív dolog, ha neked a fiúk tetszenek.
2013. máj. 3. 20:43
 13/21 anonim ***** válasza:

szerintem szép vagy, a hajad is vagány:D de a fiúk szerint ha valakinek rövid haja van rögtön leszbikus, ezt sosem értettem,meg az ilyen kijelentéseket se, hogy 1 lány attól lány hogy hosszú haja van (ezt 1 barátnőm mondta).

1 kicsit el vagy hízva, de ha még csak 13 éves vagy könnyedén leadhatod, de vigyáz mert ebben a korban alapozod meg az izmaidat, szóval elkezdhetsz sportolni és gyönyörű leszel.

2013. máj. 3. 20:48
 14/21 A kérdező kommentje:

167 centi vagyok 65 kilóval:S

köszi:)

2013. máj. 3. 21:03
 15/21 anonim ***** válasza:
Aranyos kis ninja vagy, megnéznélek pár év múlva nagy ninjaként.
2013. máj. 3. 22:13
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit fejletebb vagy a korodnál 16-nak néztelek,a rövid haj nem tetszik és a sminked sem,a szemed szép
2013. máj. 3. 22:22
 17/21 anonim ***** válasza:
Átlagos vagy, szép a szemed extrém a hajad. Vidám aranyos lánynak tűnsz :)
2013. máj. 3. 23:10
 18/21 anonim ***** válasza:
Kép alapján vagány, kedves, kreatív csajszi lehetsz, akinek van egyénisége. Végre nem egy plázacica, agyonsminkelt tucatlány. Maradj ilyen!!!
2013. máj. 4. 00:17
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem csak a szemed tetszik,bocsi.
2013. máj. 4. 11:00
 20/21 anonim ***** válasza:

van rajtad mit változtatni. először is a hajad növeszd meg, mert sookkal szebb lennél hosszú hajjal. a szine jó. a szemed szép. ne vágj ilyen fura arcokat.

egyébként a kockás inged tetszik.

2013. máj. 4. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!