Mi jön le rólam külsőleg? Kép.
Tudom, hogy nem számít a külső,de sokszor megnéznek . kiváncsi lettem, hogy ha például ti meglátnátok az utcán, mi lenne a véleményetek:)
nyugodtan jöhet a kritika, már annyit bántottak a külsőm miatt, hogy hozzászoktam .:)
Kort direkt nem mondok, hány évesnek néztek körülbelül? :) Mi tetszik, mi nem rajtam?:)
sajnos nincs egész alakos képem :(
Egyik képem sincs PhotoShoppolva, élesíteni szoktam rajta és ritkán egy effektet rakok rá .:)
És mielőtt belekötnétek a szemembe, az utolsó képen van a valódi színe, az első kettőn a zöld tónus miatt ilyen sötétzöldes :)
Tetszik a rövid haj, aranyos, kicsit extrém. Ha meglátnálak, biztosan oldalba bökném a barátomat, és a következő párbeszéd zajlana le.
Én: Nézd, milyen jó haja van!
Ő: Nem. (mármint nem jó)
Én: Nekem tetszik. Szerinted levágassam?
Ő: Ne.
Ez a szemmeresztgetés nekem nem jön be.
A szemed az szép! :)
De az átlag szintet sem ütöd meg!
Fiús lány vagy,ez jön le nekem!
Nem a korod miatt szóllak le ,de szörnyen áll ez a tusvonal. Satírozd el legközelebb, de a kicsi szemhéjadhoz nem áll jól az biztos.
Amúgy még kialakúlóban vagy, 4-5 év múlva jó csaj lesz belőled ha kiforr a nőiességed. Adottságaid megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!