Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam?

Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés
13 éves lány vok.Az osztályban mindenkivel jóban vagyok.Nagyon birom,ha jól nézek ki,tele van a kezem mindenféle karkötővel,fekete szemkontúrt használok,és a nyakamon fekete "nyakörv is van".Körmöm mindig szép ápolt,fekete színű,fehér kövekkel kirakva,epilátort is előveszem remdszeresen.Jövőre hajfestés(nagyon várom).A barátnőmmel folyton bulikat rendezünk.Nagyon minőséges tusfürdőt,sampont veszek.Sovány 150 cm magas,43 kg.Nagyon jó rucikba járok,amit osztálytársaim díjaznak.Nagyon csúnyán dumálok,aki megsért,meglök,mindig elég jó megverem.Nagyon vicces érdekes dolgokról beszélek osztálytársaimnak,és amikor csöngetnek röhögő görcsöt kapnak,a favic eim,szólásaimtól,pl:mondja az egyik barim,amikor tolakszik valaki.A Fa.szé.r tolakszik...Én meg rá:Igen,a fa.száért tolakszik mer otthagyta...Ettől mindig a padlón vannak.Nem vok osztályelső,utálom akik azok,vagyis nyomi stréberek.Meg akik rózsaszín ruciba van,meg aki a NEM xperia telóval,vagy galaxy telóval rohangál.FÚJ.Sportolok,én vagypk a leherősebb lány,hasam kockás.Na kb ennyit róllam,szép napot!

2013. ápr. 1. 11:41
 1/10 JulesM111 válasza:
73%

Szia,

Kb. a nyakörvig olvastam, tovább nem, mert nem érdekelt.

Kicsi vagy még nagyon...

Írj, majd mikor 22 leszel.

2013. ápr. 1. 11:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

NAGYON remélem, hogy ez csak egy vicc, vagy felmérés volt, hogy az emberek mit gondolnak egy ilyen lányról. Ha az, ha nem, én megmondom a véleményem. Ha tényleg ilyen vagy, akkor gondolkozz el egy kicsit, mert ez a viselkedés egy 13 éves lánynál szerintem undorító. Inkább a tanulásra koncentrálj :)

12/L

2013. ápr. 1. 14:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Enyhén hányingerem lett. Egyedül az nyugtat meg, hogy nagyon ritkák az ilyen emberek és nagy valószínűséggel csak kamu kérdés.
2013. ápr. 1. 15:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen ellenszenves.

13 évesen még nem bulizni kéne, és főleg nem lenézni azokat, akik tanulnak és normális emberek.

Lásd:

"A barátnőmmel folyton bulikat rendezünk. Nem vok osztályelső,utálom akik azok,vagyis nyomi stréberek."

Tanács:

Most még nem késő változtatni, mert nagyon a külsőségek rabja vagy. Ha így folytatod a szépségedtől és a tehetségedtől függően a kitartott luxusoprosti és a sima utcai prosti között mozoghatsz a társadalmi ranglétrán.

2013. ápr. 1. 19:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs,de ez a viselkedés nagyon szánalmas...
2013. ápr. 1. 19:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Hihetetlen szerencse, hogy Galaxy telóm van.
2013. ápr. 2. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Majd csak benő a fejed lágya...
2013. ápr. 2. 14:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez vagy kamu, vagy te is azok közé a kiskorú ribancok közé tartozol akiket a Föld a hátán hord. Őszintén remélem, hogy csak áprilisi tréfa volt, mert ha nem, akkor nagyon gáz vagy kicsi szívem.
2013. ápr. 3. 15:06
 9/10 anonim válasza:
100%
Úgyérzem én most egy szar ember vagyok mert nem olyan telefonom van :SS:S:S öljetek meg...
2013. ápr. 4. 15:44
 10/10 anonim válasza:

Én szinte maximálisan biztos vagyok benn(hát legalábbis remélem),hogy ez KAMUkérdés

Na kb.ennyit,szép napot!

2013. aug. 5. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!