Miért ilyen bunkók a barátom havernői, hogy a hátam mögött mindenfélét kitalálnak rólam? És mit lehet velük kezdeni?
Figyelt kérdés
Már a kezdetektől mondják, hogy nem egy a stílusunk, hogy jöhetett össze egy "nem alter" lánnyal, aki mondjuk nem rasztahajjal és tornacipőben mászkál az utcán. Semmi bajom velük egyébként, nem azért írtam. Tényleg nem egy a stílusom azokkal a lányokkal, akik a barátommal jóban vannak, pontosabban szerelmesek belé évek óta. Kitalálják, hogy csak a szex miatt van velem, mert olyan lány mi mást tudna, aki nem jár kocsmázni, vagy nem tetováltatja szét magát, hanem szereti a magassarkút, meg a nőies cuccokat. Sok barátom van, de egyik sem buta, vagy felszínes, inkább művész beállítottságúak, bár vannak köztük sportolók is, de számukra ők is csak "alja népe". Nem értem, miért nézik rossz szemmel a kapcsolatot azok a lányok, pedig a legtöbbjük csak képről látott már 1 éve, mióta együtt vagyunk. A barátom nem nagyon tartja már velük a kapcsolatot, de hall ezt-azt, hogy miket mondanak, hogy teljesen magamba bolondítottam és már nem olyan, mint régen. Nem tudom, milyen volt régen, de mikor megismertem, az tetszett benne, hogy kicsit magának való, de nagyon különleges, kedves és jóképű, ezek most sem változtak. Mit lehet velük kezdeni?2013. febr. 5. 14:20
1/2 AccountManagerkovács válasza:
Semmit. Irigyek és ostobák mindig is lesznek. Ha ti ketten szeretitek egymást, akkor csak ez számít, nem az, hogy mások mit mondanak/gondolnak. Ha a barátodat ezek a lányok nem befolyásolják a veled való kapcsolatban, akkor mondjanak, amit akarnak. De ah igen, akkor mindenképpen le kell ülnöd vele és meg kell beszélned vele, hogy szakítsa meg velük a kapcsolatot - de ahogy olvasom, erre nincs szükségetek:)
2/2 anonim válasza:
Irigység. Primitív magatartás. Egyesektől csak ennyi telik. Ne érdekeljenek az ilyen személyek, van belőlük elég, és az embernek le kell tudnia rázni őket magáról, akár a parazitákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!