Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Melyk kezre kell huzni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyk kezre kell huzni az eljegyzesi karikagyurut? Hallottam mar mindenfelet. Jobb kezre vagy bal kezre?

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A bal kézen hordják esküvőig, majd után a jobb kézen.
2009. dec. 14. 16:24
 2/9 A kérdező kommentje:
De sajnos mi jobb közre vettük, a balon nagyon csúszkál.Félnék,hogy elhagyom :-(
2009. dec. 14. 16:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vastagabb az ujjam a jobb kezemen, én anno úgy oldottam meg, hogy kb. a jobb kezem gyűrűs ujja akkora, mint a bal kezem középső ujja, így én az esküvőig azon hordtam, utána a jobb kezem gyűrűs ujján.
2009. dec. 14. 16:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Így szokás, ahogy írtam, de egyébként mi is jobb kézre vettük és azon is hordtam végig.
2009. dec. 14. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
a balra, házasságkötéskor húzzák át a jobbra.
2009. dec. 14. 16:55
 6/9 anonim válasza:
Hát ez jó kérdés... Régen tudtam, hogy van... Azt hiszem, balra a lánykéréskor, és jobbra esküvőkor...:)
2009. dec. 20. 10:05
 7/9 anonim válasza:

Nem mostani a kérdés, de most adta fel"egy véletlen kérdés"-ként :)

Én azt hallottam, hogy az eljegyzési gyűrűt kapja a lány, amikor megkérik, de ez nem egyezik meg a karikagyűrűvel, sőt ez után még kaphat egy kísérő gyűrűt is. A párban kapható karikagyűrűt húzzák fel egymásnak esküvőkor a párok.

Szóval nagy lehúzás, mer a fiúnak kell venni 4 gyűrűt :D bár a páros karika gyűrűt együtt szokták kiválasztani és megvenni.

2010. máj. 10. 08:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Húúú de le fognak most hurrogni, de én elejétől fogva jobbkéz középső ujján hordom, csak a terhesség végén hordtam a gyűrűsön. Persze az esküvőn, meg a templomban gyűrűsre húzták fel,meg a fényképen is ott van, de nem bírom azon hordani.
2010. máj. 10. 09:52
 9/9 anonim válasza:
Bal kézre kelL húzni a gyűrűt
2010. júl. 13. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!