Fél tőlem a lányom! Miért kell hazudozni mindenfélét?
Figyelt kérdés
Jelenleg az 5 éves lányom anyjánál élek átmenetileg de nem vagyunk együtt. Nála lakik az ő anyja is. Utál mióta ismer, miatta nem tudtam a gyerekről sem mert teletömte a csaj fejét mindenféle hülyeséggel. De mégis felkeresett és elmondta, hogy én vagyok a gyerek apja (apasági megtörtént) azóta foglalkozom vele de mivel az öreg utál olyanokat mond ami nem igaz. Végülis van alapja a dolgoknak mert évekkel ezelőtt kicsit zűrös voltam, de már nem. Egyszer nagyon ideges voltam és rákiabáltam a gyerekre, hogy ne hisztizzen. Kicsit megijedt és az öreg kapott az alkalmon, olyanokat mond a gyereknek, hogy vigyázzon velem mert rossz ember vagyok, bántok másokat, lopok,csaló vagyok. Bevallom nem voltam szent de azért mindennek van határa. Utána meg nem értem hogy miért nem akar velem lenni. Beszéltem vele négyszemközt de nem zavartatja magát. Még nekem is azt mondja, hogy ez az igazság. Hogy képzeli, hogy ilyeneket mond?2013. jan. 22. 19:30
1/4 anonim válasza:
Ahha. Szóval egész életedben loptál, csaltál, hazudtál, most meg zavar, hogy nem úgy kezelnek, mint egy Disney meséből idecsöppent tökéletes apukát?
Megszívtad.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem szoktam hazudni és szó sincs arról, hogy egész életemben loptam, csaltam, hazudtam.
2013. jan. 22. 19:57
3/4 anonim válasza:
Ha a lanyoddal normalis apakent fogsz viselkedni, akkor nem fogja a gyerek elhinni a nagyinak a dumajat. Egyesek kepesek felfujni a dolgokat. A gyerek szerintem ugy fog venni teged, ahogy vele viselkedsz, nem ahogy masokkal 5 evvel ezelott.
4/4 anonim válasza:
Kísért a múltad, azt pedig nem lehet lemosni. Itt nem is ez a lényeg, mert ugyanilyen erővel kitalálhatna bármit az anyós, azt egy fogékony és befolyásolt gyerek elhiszi.
Nem sokat tehetsz, hiszen nem te vagy vele mindennap, csak annyit mondhatok hogy ha kitartó vagy, és a nehézségek ellenére tovább törődsz a gyerekeddel, őszintén elmeséled neki IDŐVEL a múltadat, akkor már nem fognak hatni rá a káros befolyások. Ebben a korban viszont még igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!