Vajon mit gondolnak majd rólam?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy talizni fogok két általános iskolai legjobb barátnőmmel (az egyikkel kb. 2 hónapja taliztam az utcán hogy szia szia, a másikkal évek óta nem taliztam). Szóval ez egy ilyen kibeszélős, mi történt veled sok év után tali lenne. De kicsit tartok tőle. Hogy vajon mit gondolnak majd rólam.. Igaz mostanában nem sok jó történt velem, az egészséges az elmúlt egy évben nagyon megromlott, kórházban is voltam. Szóval most "nem nézek ki jól". Szorongok is egy kicsit. Valami tipp, mit tegyek?://2012. dec. 15. 20:17
1/3 A kérdező kommentje:
Ja azt még hozzáteszem, hogy igazán attól tartok, hogy ők biztos mesélik majd az izgalommal teli életüket, hogy jaj pasi stb. Én meg...:S Velem semmi izgalmas nem történik.
2012. dec. 15. 20:19
2/3 Cicucsi válasza:
Ne rágódj ilyesmin, csak egyszerűen mondd el nekik, hogy mennyi mindenen mentél keresztül, a betegség, és a kórház, stb.
Ha igazi barátnők, akkor nincs mitől tartanod.
Csak ne aggodalmaskodj.
Sok szerencsét.:)
3/3 anonim válasza:
Találj ki valami izgalmas sztorit. Voltál Londonban és rádmosolygott Brad Pitt a liftben.
A nők imádják az izgalmas sztorikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!