Hogyan növeljem az önbizalmam?
Figyelt kérdés
Eléggé levagyok törve... mondhatnám, hogy legszívesebben nem is mutatkoznék sehol. Egésznap itthon vagyok, munkát nem találtam még, ami eléggé idegesít és teljesen lehangol. Nem rég szakítottunk a barátommal, pontosabban 1,5 hónapja ami még mindig nem tudom túl tenni magam. Eléggé rondának érzem magam, talán emiatt szakítottunk. 170 cm magas vagyok, 54 kg, középhosszú barna hajam van és kék szemem.Mindenki szerint egy vicces, jó fel csajszi vagyok. De miért van az, hogy senki nem vesz észre? Akárhányszor elmegyek buliba senki sem vesz észre, pedig nem öltözöm slamposan, igaz nem hordok magassarkút, de követem a divatot, viszont túlzásba sem viszem. Sminkelni nem sminkelem magam erösen, mondhatni alap : alapozó szempillaspirál, meg hát ugye az elmaradhatatlan labellom, aminek enyhén rózsaszínes színe van. Kozmetikushoz járok, arctisztításra, szemöldök szedésre, festésre, mükörmöm van, mivel rágom az ujjaimat és elég csúnyának tartom nö létemre, hogy szét van rágva a kezem, tehát ezért van. Hogyan próbáljam meg magam egy kicsit feldobni, növelni az önbizalmam, hogy legalább meglássam a szépet magamban, amit annyira mondanak.. ? :( teljesen kivagyok... annyira szeretném szépnek látni, érezni magam... és most el is sírtam magam.. tökjó... szerintem lassan depressziós leszek. Kérlek segítsetek! :(2013. máj. 2. 18:30
1/7 A kérdező kommentje:
ja és 20 éves lány vagyok.
2013. máj. 2. 18:30
2/7 anonim válasza:
Kép nélkül nem tudunk nyilatkozni. Ha gondolod, privátban küldj magadról.
Egyébként olyan vagy, mint én, de engem nem idegesít. Nem ecsetelem, itt rólad van szó.
Szóval képet kérünk. :)
4/7 anonim válasza:
Küldj egy képet privátban és meglátjuk! :) Ezek alapján nem lehetsz csúnya. Velem is előfordult már az ilyen, holott nálad évekkel fiatalabb vagyok, de egyszer csak előtört belőlem. Mindettől függetlenül meg kell találnod önmagad és semmiképp nem sirasd a barátodat, mert az is rombolja az önbizalmad. Mondom nem lehetsz csúnya, mert aki 170 centi és mindössze 54 kiló, valamint csinosan öltözködik és ápolt, az nem lehet csúnya, akárhogy nézzük. Én is kb. egy éve megtaláltam a stílusomat és azokat a pontokat, amik előnyösek és azóta nemhogy önbizalomhiányom nincs, inkább túlteng bennem. Na, akkor küldj egy képet és az alapján majd eldöntjük! :) És nem szomorkodni, felesleges és árt a szépségnek! 13/L
5/7 A kérdező kommentje:
én valahogy mégsem találom meg önmagam :(
2013. máj. 2. 19:41
6/7 anonim válasza:
Talán ha kevesebbet foglalkoznál a külsőségekkel akkor boldogabb ember lehetnél... vagy legalább reálisan nézd magad.
7/7 anonim válasza:
Depresszios vagyok mar kb. Ket eve. Utalok tukorbe nezni dagadtnak erzem magam es csunyanak! Amikor elojon rajtam csak elmegyek vasarolni baratnommel uj alapozot veszek vagy cipot :) ez furcsa , de tenyleg hasznal :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!