Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vagyok félénk? Hogyan...

Booo96 kérdése:

Miért vagyok félénk? Hogyan növeljem velük szemben az önbizalmam?

Figyelt kérdés

Az osztályomon kívül belevaló lány vagyok ( nem vagyok egoista ez csak őszinteség) viszont az osztályomban a sok gőgös ember között csendes és visszahúzódó vagyok.

Mit tehetnék ?

2013. ápr. 11. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
igen belevaló lehetsz ha mások között meg se mersz mukkani...
2013. ápr. 11. 17:01
 2/3 A kérdező kommentje:

úgy látom az olvasás és a szöveg értelmezés nem megyek neked túl jól ;) Ha rendesen elolvastad volna akkor láttad volna hogy "viszont az osztályomban a sok gőgös ember között csendes és visszahúzódó vagyok. "

gratula ;)

2013. ápr. 11. 19:16
 3/3 anonim ***** válasza:
ne engem oltogass hanem gondolkozzál már. hol vagy te belevaló akkor,a neten meg otthon? beszólsz anyunak de ha a 'sok gőgös ember' neked szól be behuzod füled farkad? igazi kemény legény vagy akkor... ha valaki belevaló akkor az mindig és mindehol az,ez nem ugy van hogy ha már más is van a szobában akkor összetojod magad gondold már végig...
2013. ápr. 12. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!