Mit tehetek, hogy növeljem az önbizalmam?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy szép vagyok, megnéznek az utcán is fiatalok öregek egyaránt, sőt néha még nők is. Anyukám szerint különösen szép vagyok, bár ő elfogult lehet, mivel a lánya vagyok. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy ennek ellenére nincs önbizalmam és én nem látom magamat különlegesnek. Mitesszeres az arcom néhány helyen arcpihém is van, és hasam is van egy kicsi. Ráadásul, olyan hűdejó cuccaim sincsenek, nem járok márkás ruhában, de megpróbálok csinosan öltözködni Így nem merek magamhoz közel engedni senkit, túl bizalmatlan vagyok az emberekkel. Nem a dicséretet várom, ha egyesek arra gondolnak csak segítséget, hogy mit tehetnék annak érdekében, hogy nagyobb önbizalmam legyen.2010. jún. 19. 12:43
1/4 anonim válasza:
Tegyél fel egy képet,és majd utána tudok segíteni!:)
6/L
3/4 anonim válasza:
Hát, ha úgy gondolod, akkor kezdj valamit a miteszerekkel, és itt a nyár, tüntesd el azt a kis pocakot egy kis mozgással. Nem kell ahhoz feltétlenül márkás ruhákat hordani, hogy szépen öltözz.
Meg ha a pasik is megnéznek az utcán, akkor nem lehetsz csúnya.:)
Amúgy a kisebb nagyobb sikerek, amiket az életben elérsz, nagyban segítik az önbizalmadat.
4/4 anonim válasza:
miteszereken segítenek az arctisztitó tonkikok miteszer elleni krémek
ha úgy érzed hogy van pici pocid arra egy kis mozgás a megoldás
amúgy hogy legyen önbizalmad öltözz csinosan és egy jól megválasztott frizura is sokat dob az önbizalmadon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!