Hogyan növeljem az önbizalmam?
túl halk vagyok társaságban, elég ritka amikor megjön az önbizalmam, de kis idő múlva elszáll, nem a külsőmmel van a gond, hanem én vagyok ilyen idióta
valami szerrel esetleg? mert egyszer egyszer az alkohol meghozta de azt nem lehet mindig
dokihoz nem megyek íratni, de recept nélküli készítményre is vevő vagyok, vagy valami házi praktikára
akár én is feltehettem volna ezt a kérdést...
erre én is kiváncsi vagyok!
Szia! Nekem is ez a problémám. Voltam vele dokinál gyógyszert akart de mivel én nem akartam ezért a bach virágeszenciát javasolta. Recept nélkül kapható. Nekem segített! Itt rendelhetsz: www.viragterapia.hu
18/L
fogalmam sincs, hogy mitől nincs önbizalmam :(
igazából mindent szeretek magamban, kivéve hogy elmegy az önbizalmam egyik percről a másikra ha véletlen meg is jön hébe-hóba egyszer :(
küzdősport, meg gyúrás az nem megoldás, legalábbis nálam
igazából nem tartom magam se csúnyának, se butának, se egy utolsó bunkó parasztnak de beképzeltnek se
utolsó köszi
írjatok még
de ha lehet, akkor olyat, amit ha bemegyek gyógyszertárba akkor kitudom váltani recept nélkül
Multivitamint mindenképp szedj.
Járj el pl boxolni.
És hetente 1x menj el lakásos szolgáltatóhoz kb 2 hónapig,de mindig másikhoz menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!