Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira kevés az önbizalmam,...

Annyira kevés az önbizalmam, és ez kihat a kapcsolatomra is. Hogy növeljem?

Figyelt kérdés

Az arcom egész tűrhető, de elég duci vagyok... Barátom mindig mondja, hogy szép vagyok, fontos vagyok, stb, de valahogy mégse sikerült elhinnem :(

Féltékeny vagyok a nap minden percében :S Nem mindig mutatom ki.. Akkor is féltékeny vagyok amikor a lány barátaival van.. :S Félek, hogy talál egy jobbat, szebbet... :(

Ez már annyira zavaró nekem.. Őt nem zavarja, de engem nagyon...

15/L 19/F

2010. szept. 21. 20:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szia, a duciságod ellen tehetsz magad is, de addig is ne aggódj: vannak olyan fiúk, akiknek ez a típus jön be. Én is ismerek olyat, 22 éves, tiszta izom, jóképű, mellé kedves, udvarias, és eddig mindig 100as körüli barátnői voltak. Mert neki ez a bejövős :)
2010. szept. 21. 20:23
 2/16 A kérdező kommentje:
Tudom, neki is ez bejön, de ez annyira hihetetlen..
2010. szept. 21. 20:25
 3/16 anonim ***** válasza:
Na, ezt azonnal abbahagyni, komolyan mondom. Gondold végig, mit szeretnél! El akarod hitetni Magaddal, majd a barátoddal is, hogy értéktelen vagy? Az állandó ismételgetésnek az lesz a vége. Amelyik gyereknek folyamatosan mondogatják, hogy hülye vagy fiam, az el is hiszi magáról. Ezt akarod? Szerinted a barátod csúnyának látott, azért jött össze Veled? Nem! De ha sokáig győzködöd, még el is hiheti, de legalábbis megunhatja, hogy egyfolytában Téged győzködjön. Ha valóban duci vagy egy picit, hagyd ki a vacsit, kezdésnek már jó. De azt ne engedd meg magadnak, hogy valóban elhízzál, magasabb már nem nagyon leszel, ha pár év múlva meg mégis lefogysz, laza lesz a bőröd. Inkább figyelj oda magadra, ne beszélj butaságokat többé! A barátod szeret, fiatal vagy, csini vagy, örülj az életednek, ne sopánkodj itt nekem! Oké? ;)
2010. szept. 21. 20:26
 4/16 anonim ***** válasza:
Nnna, remélem gatyába ráztalak! :D
2010. szept. 21. 20:28
 5/16 A kérdező kommentje:

De az a gond, hogy én is majdnem 100 körül vagyok, a fogyit hagyjuk most.

Megpróbálom elfogadni.. :/

2010. szept. 21. 20:28
 6/16 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy szépnek lát, de ez annyira hihetetlen nekem.. Megkaphatna mennyivel jobb csajokat is.. :/
2010. szept. 21. 20:29
 7/16 anonim ***** válasza:

Hányszor mondjam, hányszor mondjam, hányszor mondjam: abbahagyni, abbahagyni, abbahagyni! Ne légy már ilyen butus! Hogy várod, hogy más szeressen, ha Magadat nem fogadod el? Mi ebben a hihetetlen? Veled van? Veled van!

Akarod, hogy ne legyen? Akkor folytasd! Ne nyúzd ilyen hülyeségekkel se Magadat, se őt! Légysziiii!

2010. szept. 21. 20:33
 8/16 A kérdező kommentje:

Jó igazad van..

Remélem menni fog :)

Köszi (L)

2010. szept. 21. 20:37
 9/16 anonim ***** válasza:

Teljesen igaza van a 79%osnak, csak csatlakozni tudok hozzá .:)

Fogadd el magad, és mások is szépnek fognak látni. Hidd el, ha meglátnád azt, akiről én beszéltem, róla se hinnéd hogy a ducikért van oda, mert luxus kategóriás pasi. :D

Akit te szépnek látsz, azt ő nem látja annak, mert neki TE VAGY SZÉP!

És ez így is van, SZÉP VAGY!

2010. szept. 21. 20:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Olyan aranyos vagy! :) Tényleg jót akarok ám, át tudom érezni a gondodat, csak én már azt is tudom, az ilyen hozzáállás hova vezet. És ez az élet minden területén így működik. Mindig biztatnod kell Magadat, nem eleve kudarcra ítélni. Aztán, ha meg bejön a rossz, sokra mész vele, hogy tudtam én. Képzeld el, ha tényleg elhagy a barátod a sok nyafi miatt, igaz, hogy mondhatod Magadnak: tudtam, de boldog leszel tőle? Nem! Na ugye!
2010. szept. 21. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!