Annyira kevés az önbizalmam, és ez kihat a kapcsolatomra is. Hogy növeljem?
Figyelt kérdés
Az arcom egész tűrhető, de elég duci vagyok... Barátom mindig mondja, hogy szép vagyok, fontos vagyok, stb, de valahogy mégse sikerült elhinnem :(
Féltékeny vagyok a nap minden percében :S Nem mindig mutatom ki.. Akkor is féltékeny vagyok amikor a lány barátaival van.. :S Félek, hogy talál egy jobbat, szebbet... :(
Ez már annyira zavaró nekem.. Őt nem zavarja, de engem nagyon...
15/L 19/F
2010. szept. 21. 20:07
11/16 anonim válasza:
Látod, mindig tudtam, hogy nem vagyok százas! XD
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi nektek .. :)
Amúgy tudom, hogy nem hagyna el, most jöttünk össze másodjára, elég volt 1x elveszíteni egymást, szörnyű volt mind a kettőnknek :(
2010. szept. 21. 20:46
13/16 anonim válasza:
Na látod, akkor meg főleg ne ezen vacakolj, a pasik a vidám csajokat szeretik! Hajrá! :)
14/16 A kérdező kommentje:
Köszii :)
2010. szept. 21. 20:54
15/16 anonim válasza:
figyelj énis ugyanebe a hibába estem a párom elűldőztem én lefogytam 20kg ot 1 honap alat majd belehaltam olyan hirtelen jőtt és már nekis se tetszek igy szal főlős volt legyen őnbizalmad mutasd ki igyis szép vagy és értékes ezt sose feled és ne változtas magadon mert ha neki igy kelesz akkor igy vagy jo tom nehér ezt elhini de sok embernek bejőn és mindig jobb mint egy deszkát átőlelni XD
16/16 anonim válasza:
szia,kezd aval ha már keves az önbizalmad h olvasol oj konyvet vagy a neten is talalsz oj oldalt ami az önbizalomal segit beszelj ok emberekel akiknek több önbizalmuk van hidel meg valtozol majd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!