Hogyan növeljem az önbizalmam?
Bocsi, hogy megkérdezem, de hogy vagy magántanuló?
És fiú vagy, vagy lány?
Szia!
Hat hol is kezdjem? Mondjuk aval ,hogy en is ugyanebben a helyzetben voltam leszamitva a sulis helyzetedet. En is nagyon nehezen tudtam (tudok)baratkozni. Rengeteg ok allhat a hatterben, hogy miert nincs onbizalmad. Talan nem fogadod elmagad? Mert ha nem tudnod kell hogy ugy senki sem kedvelhet ha te sem kedveled sajat magad. Talan valami csaladi problema? A Szuleid vagy esetleg testver, rokonok serto visszajelzese? Viszonatlan szerelem esetleg? Csak annyit tudok mondani ha azon parazol hogy nehezen baratkozol, hogy ez nem annyira nagy problema ha van 2-3 olyan baratod akikre szamithatsz. Nem kell hogy az egesz vilaggal joban legy es nem is lehetsz, mert mindenki mas tipusu. Mas es mas szemelyiseggel, temperamentummal. Ahogy aolvasgaom irasodat gondolom te kis melankolikus lehetsz. Baratkozni viszont csak olyanokkal ajanlom akik hasonlo tipusuak hozzad mivel ha te amolyan otthonulos vagy akkor nem tudnad fenntartani egy olyas valakivel a kapcsolatot aki mindig jar ulizni szorakozni. Es visszafele is ez a helyzet. Es ha sajat beliekkel baratkozol akkor sokkal kontebb is mert konnyebben talaltok beszelnivalo temat, elfoglaltsagot akarmit.
Dietaval kapcsolatban a 90 napos dietat ajanlom en is most az unnepek elott szeretnek nekikezdeni hogy ne adodjon modomban "bunozni". A tavaj is telen vagtam bele. Nagyon ajanlom azert mert nem karos a szervezetedre nezve mivel a sulyodbol 3 honap alatt adod le a felesleget nem 2-3 het alatt amelyekkel drasztikusan fogysz es amilyen gyorsan leadod veluk a felesleget olyan konnyen vissza is szeded.Szoval minnel hosszabb ditaba kezdesz annal eredmenyesebb fogyason mehetsz keresztul es tovabb is megtarthatod a szep alakod. En akkor amikor elkezdtem a dietat 68 kg voltam 160 cm-hez kepest szoval gondolj bele joval koverebb voltam a kelletenel. 18 kg-ot fogytam le es azota is tartom az alakomat persze igy konnyebben megteszem hogy ne zabaljak ossze minden fele "merget".
Hatsok sikert neked !
Ja es itt egy kis izelito kezdeskent az ismerkedeshez, ha szeretnel ismerkedni nyugottan irj privatban.
Minden jot! Szia:*
18/L
az első válaszolónak: A szüleim kivettek a suliból és azóta itthon tanítanak, év végén járok felelni. És lány vagyok :)
a második válaszolónak: köszi, tényleg sokat segítettél. Igazából egy-két barátom van akire jóban-rosszban számíthatok, semmi egyéb probléma. A családunk dilis,de nincs semmi a háttérben :), egyszerűen amikor belenézek a tükörbe egy hibákkal teli lány néz vissza rám...de megpróbálom ezt a diétát, talán ettől fitteb is leszek. Mégegyszer köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!