Szerintetek is szép vagyok? Mondjatok véleményt
helyes lany lennel ha nem lennel ilyen bekepzelt - ez sokat ront rajta...
atlagon feluli szepseg semmikepl sem - inkabb atlag tinilany.
aranyos, helyes - de tenyleg mint akit gyartosoron keszitenek annyi ilyen rohangal a varosban.
mindegy. majd idovel lesz sajat egyeniseged. meg fiatal vagy.
viszont a szemmeresztgetest hagyd abba
meg kicsit legy szerenyebb mert rohadt undorito amikor valaki igy tesz fel kerdest hogy szerinted IS
nah meg hogy atlagon feluli szepseg vagyok-e...
a sporttal tenyleg figyelj, jo tanacs. most tini vagy masabb a metabolizmusod, de idovel nem lesz ilyen es elfolysz ha nem sportolsz, a baratnodhoz kepest mar most is husibb vagy vagy mi, nem olyan tonusos.
Tipikusan az a kiscsaj vagy, akire ránéz az ember, és slaggal locsolná fejbe, hogy jöjjön már le az a sok sz@r a képéről...
Amúgy szerintem szép vagy, igen!
De te jóságos... Mik ezek a grimaszok? :D Nem tudsz normálisan mosolyogni? Mi ez a "mindjárt befosok" fej?
A sminked ízléstelen.
Az írásod röhej.
És olyan beképzelt vagy, hogy taszítod az embert. Komolyan mondom, rendesen szúr az egód...
Látszik rajtad, hogy hüülye vagy, mint a segg.
Szóval ha térden állva könyörögnél, hogy járjak veled egy napig, akkor sem kellenél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!