Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is szép vagyok?...

Szerintetek is szép vagyok? Mondjatok véleményt

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 29. 20:41
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz ez, csak tényleg elég bamba vagy.
2013. ápr. 29. 22:30
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
átlagos aki átlagon felülinek gondolja magát
2013. ápr. 29. 23:06
 23/54 anonim ***** válasza:
100%

Hörcsögfejed van, béna a sminked, és a hajad, meg aránytalan is vagy, talán nagy a fejed, vagy nem tudom, de valami nem stimmel.

Amúgy csúnya nem vagy, de a szép sem itt kezdődik nálam, főleg nem ezzel a stílussal. Egy full generál után, pózerkedés helyett szimplán mosolyogva, kisebb arccal sokkal szimpatikusabb lennél. Így tényleg csak tucatlánynak látszol, a kutyának nem kelted fel így hosszú távra vagy kicsit is komolyabban az érdeklődését.

2013. ápr. 29. 23:15
 24/54 anonim ***** válasza:
100%
A képeid többsége önfotó... Nincsenek barátaid hogy egy normális képet lőjenek rólad? Átlagnál szebb kicsit de nem átlagon felüli... Meg alapból mi ez a hozzáállás, nem elég ha azt mondják szép vagy még ilyet kérdezel hogy de most átlagon felülien szép? Borzasztó egoistán hangzik és az is... -.- Na meg szerintetek IS szép vagyok? Ezek szerint szerinted is... :D Akkor minek a kérdés? Kicsit vegyél vissza szerintem, próbálj meg felvenni valami intelligens fejet és tanulj meg sminkelni...
2013. ápr. 30. 00:08
 25/54 anonim ***** válasza:
35%
Bevallom, első ránézésre nem voltál szimpatikus, és mindenáron beléd akartam kötni, de nem megy. Nincs pofám hozzá. :) Nagyon szép vagy, nálam sokkal-sokkal szebb.
2013. ápr. 30. 07:49
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szép vagy, csak nincs benned semmi különleges.

Meg az igazság az, hogy egyáltalán nem vagy szimpatikus. Már a kérdésedből lejön, hogy elég beképzelt vagy, szerintem nem ártana szerényebbnek lenni.

2013. ápr. 30. 08:14
 27/54 anonim ***** válasza:
100%
Szép vagy, de egy a sok közül, a fejed üres, a szemeidből süt a sötétség, ráadásul a "cukika" szóhasználatoddal nálam elástad magadat....Nem vagyunk cukikák, világos? Szájon tudnám verni az olyanokat, akik így beszélnek.
2013. ápr. 30. 08:15
 28/54 anonim ***** válasza:
60%
Az alakod tökéletes, de az arcod smink nélkül sokkal szebb lenne!
2013. ápr. 30. 08:17
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
dehogy vagy átlagonfelüli. tömegp.csa vagy, aki pózolgat és agyon van kenve.
2013. ápr. 30. 11:36
 30/54 anonim ***** válasza:
27-es! valami ilyesmit válaszolnál te is, ha ezt a ,,cukcsi'' szóhasználatot hallod? [link]
2013. ápr. 30. 12:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!