Szerintetek is szép vagyok? Mondjatok véleményt
2013. ápr. 29. 20:41
31/54 anonim válasza:
ma 12:25
27-es vagyok. Igen, az érzés ilyesmi....:D
A másik, ami most szúrt szemet, az magában a kérdező kérdésében van:" Szerintetek IS szép vagyok?" Ilyen fokú beképzeltséggel már rég találkoztam. Szép külső ide vagy oda, egy üresfejű, buta pitsa a kérdező, aki szerint elég, ha szép valaki. Hát édesem, kinyitod a szádat és üvölt a sötétség belőled.....:(
32/54 anonim válasza:
1. még szép vagy, igen
2. rohadtul beképzelt, és unszimpatikus, igen
3. mire 20 éves leszel, mert most kb. 13 vagy, addigra olyan lesz a bőröd a sok vakolattól, mint a 80 éves öregnéne segge, igen
33/54 anonim válasza:
nem értem mi a problémátok a sminkkel, főleg nem az alapozóval.. tinikorban nem olyan szép az ember bőre hogy bátran mutogassa és egy sima alapozó pedig nem szépít, csak korrigál. amugy meg a szempillaspirálos képen látszódik a természetesebb arca és azon is szép. azzal pedig hogy átlagos azért nem értek egyet mert egy kép alapján nem jön át a személyiség és ennyi erővel csak az lehet különleges aki nem tiszta magyar származású vagy valami mű van benne
34/54 anonim válasza:
A seggszörzetem a betyárkörtékkel együtt is szebb, mint te.
35/54 anonim válasza:
Teljesen átlagos tinilány. Tizenkettő egy tucat. Átlagon felülien szépnek semmiképp se mondanálak, szépnek is csak abban az értelemben, hogy annyira, mint minden második lány az utcán.
36/54 anonim válasza:
Szép arcod van. Természetesebb, kevesebb sminkkel még szebb vagy.
39/54 acelsziv válasza:
Kedves kérdező: Elképzelhető, hogy nem ezeket a válaszokat vártad?
40/54 anonim válasza:
A 2. képen egy kismalacra hasonlítasz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!