Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek, ha nagy az...

Mihez kezdjek, ha nagy az orrom, és emiatt nem kellek a lányoknak?

Figyelt kérdés
Egész életemben az orrom miatt csúfoltak.
2013. ápr. 23. 00:02
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem fogom levágni, megműttetni, box meccsen szétveretni. Valaki írta, hogy ez csak kifogás a részemről, hát nem...persze jellemre se vagyok egy főnyeremény, de első körben az orrmányom miatt pattintanak a hölgyek, ez biztos.
2013. ápr. 24. 22:48
 32/34 anonim ***** válasza:

Tök bunkók itt egyesek...

nekem is picit nagy az orrom, és én úgy mond "orrmániás" vagyok, szóval átérzem a dolgot. Ha az orrodon kívül mással nincs baj, akkor nem értem mi lehet a baj.

2013. máj. 3. 06:50
 33/34 anonim válasza:
biztos h nem azért van mert esetleg nagy az orrod.. kezdeményezz, legyél kedves, vicces, és először fogadd el magad és ugy masok is elfogadnak!! ha ez se jon be, keress egy normalis lanyt akit nem a kulsod erdekel hanem szeret.. meghozza a belsodert:))
2013. aug. 14. 01:12
 34/34 anonim ***** válasza:
A rossz jellem sokkal visszataszítóbb, mint egy nagy hefti...sőt, bármilyen testi "hiba".
2013. aug. 14. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!