Fiatal koru lányoknak 14-15-16 évesen hüvelyi orgazmus?
Figyelt kérdés
16-15,esetleg 14 éves lányok akik hamar elvesztették a szüzességüket, nektek az elsö alakomtol számitva mennyi idöbe telt h hüvelyi orgazmusotok legyen, aktus közben ?2013. febr. 10. 16:28
1/4 anonim válasza:
Ők nem igen tudják még elérni...
2/4 anonim válasza:
Szerintem az is kérdéses,hogy a csikló orgazmust elérik fiúval,azért egy 14-15 sőt a legtöbb 16 éves is éretlen a szexhez értelmileg,érzelmileg mindenképp.
3/4 anonim válasza:
A hüvelyi orgazmus szinte kizárt! Leginkább a tapasztalatlan kamaszfiúk miatt. De sok felnőtt nő is van, aki még nem élte ezt meg. Én pl 25 évesen sajnos még mindig nem tudom, milyen az. :(
4/4 anonim válasza:
Nekem mar az elso szeretkezesemnel sikerult. Milyen sok itt a rosszallo komment.:) Nagyok az altalanositasok az erzelmi eretlenseggel kapcsolatban. Persze azt hozzateszem, en fel ev utan fekudtem le a baratommal es most vagyunk 1 evesek.:) 17/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!