Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan érhető el a hüvelyi...

Hogyan érhető el a hüvelyi orgazmus?

Figyelt kérdés
Nem rég veszítettem el a szüzességemet, 2 hónapja. Nem volt még hüvelyi orgazmusom. A barátom ezt úgy fogja fel, hogy az ő hibája, nem elég jó stb. Pedig szájjal-kézzel mindig kielégít a végén, csak frusztrálja, hogy aktus közben nem megy. Mit lehet ez ellen tenni? 19L
2013. febr. 3. 14:45
 1/6 A kérdező kommentje:
Senki?
2013. febr. 3. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Annak idején én sem éltem át, aztán rájöttem, hogy amikor apasi benned mozog, neked meg kell egy kicsit feszíteni a puncidat/hasad alját és így tartani. Nemtudom, hogy ez másnál is így működik-e, de nálam szart sem ér ha csak fekszek és ottvagyok :D
2013. febr. 3. 20:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Kipróbálom :)
2013. febr. 3. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

nálunk először csak az működött, hogy a barátom nyomást gyakorol a hasam aljára. ezzel működött, aztán meg... nem tudom, lehet hogy az én hozzáállásom lett kicsit másabb a dolgokhoz, amiatt, hogy sikerült és már nem kellett a nyomás sem.

esetleg mikor benned van te is mozgasd felfelé a csípődet, kicsit 'szorítsd össze magad' (ezt ki tudjátok úgy próbálni, hogy megy-e, hogy a barátod beteszi az ujját, te pedig 'összeszorítod' (nem tudom mi a jó szó erre, bocs :) magad)

vagy lehet, hogy más póz kéne, esetleg még több izgatás a behatolás előtt!!

2013. febr. 4. 16:31
 5/6 anonim válasza:
Szia! Nagyon sok nő van így ezzel és igazából kevés nőnek lesz egyből hüvely orgazmusa. Én erről beszélgettem a barátnőmmel a minap. Neki is van párja és nekem is. Egyikünknek sem volt még hüvely orgazmusa. Kifog alakulni több gyakorlás,de a legfontosabb, hogy beszélgess a barátoddal, hogy megnyugodjon mert sok nőnek ehhez idő kell és lehet neked is! Hidd el kifog alakulni! :)
2013. febr. 4. 23:32
 6/6 anonim válasza:
dugni kell hozzá. szakértővel...
2013. febr. 15. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!