Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok elsőre van orgazmus?

Lányok elsőre van orgazmus?

Figyelt kérdés
és tényleg nagyon fáj

#dfstwe
2013. jan. 27. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem volt és nem fájt
2013. jan. 27. 21:51
 2/5 A kérdező kommentje:
hogy ne legyen félre értés nem az orgazmusra gondolok hogy fáj-e hanem a szex-re
2013. jan. 27. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő. Lehet kapsz itt 5 olyan választ, hogy nem fáj, 1 olyat, hogy neki fájt, és neked fájni fog. Lehet, fordítva lesz. Partnertől, hangulattól, és tőled függ. Nem pedig attól, hogy kinek mi a tapasztalata.
2013. jan. 27. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Namost nekem az első szex előtt is volt orgazmusom ugyanis 9 évesen már maszturbáltam. 16 évesen vesztettem el, nagyon minimáls fájdalmat éreztem olyat mint ha megcsípnéd a kezem. Nevettem is rajta mert nagyon ijezgettek hogy meghlok a fájdalomba és mészárszék lesz a sok vértől. Ez egyik se vol igaz. Nem fájt és nem vérzett. Én hamarabb elélveztem mint a pasi, direkt idősebb férfit választottam elsőnek mer tovább bírja, fiatal túl hamar elment volna és akkor nem lett volna orgazmusom. Így hát 46 éves pasival csináltam. Szuper volt bár csak visszamehetnék az időbe mégegyszer átélni!
2013. jan. 28. 05:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt,és nem fájt az első szeretkezésem,19 voltam ekkor kb 7 éves koromtól maszturbáltam,így ismertem magam(semmit nem dugtam fel).
2013. jan. 28. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!