Amikor önkielégítést végeztek nektek is változó az hogy mikor mennyire jó érzés?
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 08:11
3/9 A kérdező kommentje:
Ezek nem konkrét igen-nem válaszok, másrészt nemet is írhatnátok és bővebben is kifejthetnétek a véleményetek. (Egyébként én speciel fiú vagyok.) Lányok, attól hogy fiúk is el olvassák a komitok ne legyetek szégyenlősek írni! Úgy sem tudja senki ki írta.
2012. nov. 29. 08:36
5/9 anonim válasza:
Változó jah. Van amikor magát a huzogatást is élvezem, végig rángatózzik a farkam a kéjmámortól, van amikor csak az orgazmus van becélozva, és szinte nemi erőszakot végzek magamon, hogy jöjjön már az az átkozot getymó. Ilyenkor kivörösödik a farkam, volt már olyan is,hogy duplájára duzzadt, alig tudtam hugyozni. Néha,ha nincs kedvem rejszolni, de mégis kell hogy tegyem, akkor eléggé lezúzom az ártatlant.
6/9 anonim válasza:
Amikor eszel, fürdesz, alszol, tornaszol, asitasz, wc-zel, hapcizol, beszelgetsz, iszol, tv-zel, az neked mindig ugyanolyan jo erzes? Vagy neha jobban esik, neha nem annyira?
7/9 macintosh válasza:
Mindenképpen pisilj elôtte, mert az is sokat tompíthat az érzésen!
9/9 anonim válasza:
Nem csak az önkielégítés, hanem a partnerrel való szex is nagy határok között változó mélységű orgazmust eredményez!
A majdnem semmitől a ájulásig ható élményig! Ezért érdemes a saját testedet kiismerni és nem a mennyiségre, hanem a minőségre menni!Nekem a jó partnerrel sokáig (Esetleg órákig) elhúzott szeretkezés után szokott hatalmas élvezetet nyújtó orgazmusom lenni, százszor nagyobb élmény, mint egy rejszolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!