Mihez kezdjek, ha nagy az orrom, és emiatt nem kellek a lányoknak?
Figyelt kérdés
Egész életemben az orrom miatt csúfoltak.2013. ápr. 23. 00:02
21/34 A kérdező kommentje:
Műtétet nem akarok, nem bírom az ilyesmit...undorodom tőle.
2013. ápr. 23. 00:20
22/34 anonim válasza:
"Szemei rendkívül intelligensen csillogtak, és szerencsétlen alkata ellenére egyáltalán nem keltett nevetséges benyomást. Csak a faragatlan és csekély értelmű emberek fanyalognak valakinek az önhibáján kívül meglévő testi hibáján vagy hiányosságán. (...) -Köszönje Istennek, ha egészséges testet kapott! A lényeg egyébként nem a testben, hanem a szívben és az értelemben rejlik, és megmondom magának, hogy ebben a tekintetben nem rettennék vissza az összehasonlítástól."
Karl May-Winettou
23/34 anonim válasza:
és miért nem műtét?
ezt nem vágom.
gyakorlatilag az egyetlen megoldás az elfogadás mellett.
akkor húzzál el bokszolni,ott majd megszépítenek.
24/34 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik, ha nagy orra van egy pasinak. Nézd meg Adrien Brodyt, mekkora orra van, és szerintem tök jól néz ki. Vagy David Krumholz, Alan Rickman...
25/34 anonim válasza:
Nem olvastam a kommenteket, de nekem annak idején volt valaki, aki nagyon tetszett, odáig meg vissza voltam érte, és elég nagy volt az orra. De nem érdekelt. Valaki úgyis meg fog kedvelni, és nem az orrodat fogja nézni :). Esetleg ha egy képet tudnál küldeni, tudnék őszinte véleményt mondani :)
26/34 anonim válasza:
Jah és ezt elfelejtettem, hogy azt mondják, akinek nagy az orra, annak más is nagy *.* :)
27/34 anonim válasza:
28: És még azt mondják a nők, hogy nem számít a méret...
28/34 anonim válasza:
22 Nem,tényleg azt hittem,hogy félreértetted
29/34 anonim válasza:
Szerintem nem az orrod miatt nem kellesz a lányoknak, ez csak kifogás részükről és részedről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!