Mit tegyek, hogy el tudjam fogadni magamat olyannak amilyen
vagyok?
Figyelt kérdés
170cm körüli 58-60kg-os 16éves lány vagyok. Régen kövér voltam fogytam közel 30kg-ot. Amikor lefogytam boldog voltam hiszen nagy változás volt ez. De egyszerűen egy fél éve szenvedek magamban mert hiába sportoltam amikor fogyóztam az intenzív sport ki volt zárva hát problémák miatt. Ebből kifolyólag nem vagyok túl feszes. Ez a karomon mellemen combomon és a hasamon is meglátszik. Hiába nem vagyok már kövér egyszerűen egy disznónak érzem magamat és akár hányszor csak eszem azt érzem, hogy híztam vagy 10kg hirtelen. Utálok tükörbe nézni és utálom ahogy kinézek.
Légy szíves ha valaki tud tanácsot adni segítsen mert ez elég szar érzés.
Tudom, más embereknek sokkal nagyobb gondjai vannak, de ha végig olvasta valaki annak nagyon köszönöm és remélem válaszol
De! Az volt az egyik amit csináltam fogyás közben :)
2013. ápr. 7. 16:49
3/7 anonim válasza:
Esetleg pilates, callanetics. Feszesit, formal, es hatprobelmakkal is lehet csinalni.
2013. ápr. 7. 16:50
4/7 anonim válasza:
Az úszás tényleg segíthet. Vagy elmehetsz gyógytestnevelőhöz és ő elmondja neked mit szabad csinálnod és mit nem. Hogy ha olyan problémáid vannak a hátaddal akkor járhatsz is gyógytesire. Attól izmosabb leszel.
Nekem térd problémám van, most el is kezdtem járni gyógytesire...remélem használ valamit a combomnak. Biciklizhetsz is vagy heti 1-2 alkalommal rövidebb távokat futhatsz.
2013. ápr. 7. 16:52
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Gyógytesis vagyok nem is járok rendes tesire már szeptember óta, a hátamnak jót tesz de kinézetre nem látszik rajtam... A pilatesen gondolkodtam csak ilyen fitness stúdiókba nem szeretek járni mert félek h kinéznek. Futni jártam amíg ki nem derült a hát problémám azután is csak nem olyan intenzitással.
2013. ápr. 7. 17:06
6/7 anonim válasza:
Az úszás és a bringa is viszonylag kevéssé terheli a hátadat és az ízületeidet. Illetve nyugodtan menj el fittness stúdióba, mások sem tökéletes alakúak és sportosak, amikor elkezdik. Beszéld meg egy barátnőddel, hogy csatlakozzon ő is, ketten máris sokkal jobb, kevésbé leszel zavarban az idegen emberek között és motiválni is tudjátok egymást.
2013. ápr. 8. 11:00
7/7 anonim válasza:
Nyugodtan menj fitnessbe, nem hiszem, hogy ott barki is veled foglalkozna majd, hogy rosszul erezd magad. Azok az emberek akik sportolnak, tobbnyire relaxaltabbak mint akik nem. Az a celjuk, hogy magukkal foglalkozzanak ott. Az egeszseged legyen fontosabb, mint az a nehany ember akiktol felsz. En is szoktam latni olyanokat az edzoterembe akiknek lathatolag valami bajuk van, de eszembe sem jutna kinevetni, kinezni oket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!