Gyönyörűnek tartom magamat, mit csináljak, hogy ne legyek ennyire önimádó?
Órákig képes vagyok a tükör előtt állni, csinosítgatom magamat, frizurákat csinálok, sminkelgetek, pózolok. :) Szerintem már kissé túlzásba viszem az önimádatot, pl. az gondolom magamról, hogy simán lehetnék Victoria's Secret modell, mert nagyon szép az arcom... Tudom, hogy nagyon beképzelt vagyok, de mitől lehet ez? Szerintetek mások érzik ezt, hogy ennyire meg vagyok elégedve magammal??
16 éves lány
Addig nincs ezzel baj, amíg nem érzed magad felsőbbrendűnek és nem nyilvánítod ezt ki magadról, hogy mennyire gyönyörűnek tartod magad. Egyébként nincs ezzel probléma. Pl. Adriana Lima-ról sem tudom elképzelni, hogy ne tartaná magát gyönyörűnek, mert nyilván az. Nem kell letagadni, de ez egy olyan dolog, amivel nem szoktak hencegni. Hiszen nem a te érdemed, hogy szép vagy. Így születtél, örülj neki.
16 évesen én is sokat nézegettem magam, sminkeltem állandóan. Majd kinövöd, és ne legyél beképzelt.
végre nem egy önbizalom hiányos ember. Inkább ilyen legyél.
Ja a victoria's secretbe nem az arc az elsődleges szempont.....
ezzel sajnos nem vagy egyedül, a társadalom egyre betegebb...
szeresd magad mert más úgysem fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!