Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért mutatják annyira gyönyör...

Miért mutatják annyira gyönyörűnek a "sztárokat" a videó klippekben, az újságok hasábjain, miközben legtöbbjük a valóságban nem is úgy néz ki?

Figyelt kérdés

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy jobb lenne ha zsíros hajjal, pattanásosan és teli ráncokkal szerepelnének a tv-ben vagy a fotókon, de azért dúrva, hogy egyik-másik(főleg a nők közül), hogy néz ki valójában.Míg a képeken az eszméletlenül sok retus által a világ legszebb női, a valóságban közelébe sem érnek annak, amiket mi a képeken látunk.Most láttam néhány videót, fényképet és hát volt, amit "nem hittem el", hogy úristen, hogy néz ez ki???...nem nagyképűségből, de sokaknál szebbnek mondhatom magam, mind alakra, mind a bőr állapotát nézve stb.Pedig nekem még nincsenek is millióim, amit szépségápolásra költhetnék, csak havi 2-3 ft. az alap kellékekre.

Nálam is előfordult, hogy egy-egy kép láttam elszomorodtam legbelül, hogy miért nincs olyan bőröm, mit tehetnék, hogy olyan jó formában legyen,és ha előjött egy pattanás sírtam, hogy megint hogy nézek ki, de most hogy láttam pár dolgot, azt hiszem ez nagy baromság a nők részéről.Mármint azért szomorkodni, hogy az ismert nők amerikában milyen gyönyörűek, mi pedig nem, mert szerintem inkább fordítva van!

10 sztárból jó ha 1 hasonlít önmagára smink és retus nélkül.

2011. dec. 25. 20:51
 1/5 A kérdező kommentje:
2-3 ezer ft* :)
2011. dec. 25. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ember szereti a szépet, vonzza, akaratlanul is..
2011. dec. 25. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem igazán tudom, én

se miért van ez. pl a viva honlapján is ott ajnározzák, hogy ez meg az a sztár milyen szép, azt smink nélkül a saját maguk árnyékának a közelébe se érnek.

2011. dec. 25. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:

a legjobb formájukat akarják hozni, meg ez szerintem egy elvárás is

de azért elég sokszor van az, hogy már túlsminkeltek egy adott sztárt

ma láttam képet Demi- ről, hát régebben szebb volt, már annyira agyonsminkelték, meg agyonfestették a haját

2011. dec. 25. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem ez nem bánt, nem foglalkoztat, de mikor akaratlanul is a szemem elé kerül nagyon felidegesít. Nem nagyképűségből de tíz sztárból hétnél biztosan szebb vagyok és felbosszant a kérdés, hogy akkor mégis miért nem én vagyok a címlap elején és miért nem én zsebelem be a semmiért a milliókat.
2011. dec. 25. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!