Tinilányok! Mit gondoltok erről a két fiúról? (videó)
Figyelt kérdés
Furcsa lehet... De tetszik nektek? 12-15 éves lányok válaszát várom (elsősorban). Ők még fiatalok, szerintem olyan 13-14 évesek lehetnek.
Tetszik valamelyik? Miért?
Köszi!
http://www.youtube.com/watch?v=fujYoh0SXBs&list=LLNI1n9ORjwh..
(és tudom, hogy nagyon bizarr a videó) =)
2011. dec. 12. 16:40
2/10 anonim válasza:
hát nem erre számítottam mikor azt mondtad bizarr =))
na de a kérdésre:
hát ezek a kisrácok még tök gyerekesek,talán a barna majd pár év múlva és nem ilyen dús szemöldökkel:))
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
louisiana01
Pedofil papok álmai.
2011. dec. 12. 17:09
5/10 anonim válasza:
ömm... ezek max 10-11 évesek, és rondák. vagy nemtom, szóval ez a videó tényleg bizarr és nem tudok véleményt mondani...
6/10 anonim válasza:
azt, hogy ki vannak herélve, és macska tápot esznek éjjel-nappal :))
7/10 anonim válasza:
Aranyosak :) meg tehetségesek is, ügyes kissrácok
8/10 PiciMaci1990 válasza:
Az igen!!
De én full komoly azt hittem h ez egy paródia.
XDXD
Ilyenek az egyházi énekek h Miaúúúúúúúúúúúúúú mjaúúúúúú.............áááhaaaaaaááá nyáúúúú........?
XD
9/10 anonim válasza:
Hát...Nem erre száítottam.Határozottan nem tetszenek, de azért aranyosak.(konkrétan rám tört a röhögőgörcs.:))
10/10 anonim válasza:
Hát nekem nem jönnek be 14/L
De a régi kórusunkban ilyen zenét énekeltünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!