Hogyan lehetnék csinosabb?
Szeretnék kicsit kirobbanni a szürkeegér világból, csinosabban öltözni, sminkelni meg hasonlók. Nem vagyok az a gyönyörű lány típus, de nem is csúnya. Néha szeretném, ha felfigyelnének rám az emberek, szeretnék egy kis elismerést, hogy "nicsak, milyen csinos lány". Az alakommal nincs gond, inkább a többiben kéne a segítségetek. Hogyan öltözzek? (nem túl extrémen), mit vegyek fel? Esetleg más ötlet amitől jobb lehet a helyzet?
20/L
Szia!
Tök jókat írt az előttem lévő is,de azért írok hátha tudok én is segíteni(:
Ruhák terén szerintem nagyon csinosak a bolerók a csőnacik,a sokszínű toppok/pólók.Ezekből nekem is vannak bőven,kivéve a csőnacit,mert nem találtam olyat ami jó lenne rám ezért arra jutottam h vastag a combom így meg már nem is keresek:S
Ami figyelemfelhívó ruha:fekete csőnaci,piros topp,fekete boleró.Ehhez fekete balerinacipő vagy magassarkú és fekete-piros,esetleg fehér kiegészítők.Kiegészítőként ajánlom a fülbevalókat(butikokban nagyon szépeket lehet venni pár száz forintért) és az övet!Ha jó alakod van hordj szoknyákat(: nem kell rögtön minire gondolni,nagyon szép,csinos szoknyák vannak amik nem minik(:
A hajaddal variálhatsz idődtől függően.Nem tudom milyen fazonú,hosszú a hajad,de nagyon jól fel lehet dobni enyhe hullámokkal,vagy épp tök egyenes haj.Vannak nagyon csinos hajpántok,sőt akár kontyfélét is csinálhatsz ha tudsz.Én pl.: a Viván szoktam nézni a Viva Trendet ott nagyon jó hajakat szoktak csinálni onnan is lehet ellesni pár dolgot.
Sminkben keveset tudok segíteni mert azokat tudom,amit nővéremtől láttam,hogy csinálja:D A lényeg ugyebár itt is az alkalomhoz illő smink.Általában alapozó(ha szép a bőröd nem kell) szemcerka,spirál és ajakápoló bőven elég napi sminknek.Persze bulikba jöhet a füstös szem és fekete smink:D
És ami ugyanolyan fontos mint az öltözék:mosolyog.Ha ezeket amiket írtunk betartod és mosolyogsz biztos,hogy felfigyelnek rád az emberek(:
Remélem tudtam segíteni!
14/L
Még én is írok pár dolgok...Igaz már mindent leírtak előttem ami fontosabb volt:)
Én is tudom ajánlani a csőnacit ami nagyon jól tud kinézni még egy egyszerű kis sima pólóval is...De pl. ha van egy fekete nadrágod és egy rózsaszín pólód amiben vannak fekete minták nagyon jól fog kinézni...A hajadat felrakhatod ilyen kis púposra biztosan tudod mit mondok..Csak elöl a fru-frudat...Ha kicsik a melleid hordjál szivacsos melltartót...Főleg olyan pólónál látszik ami kicsit feszesebb...Hát igen és a mosoly és kisugárzás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!