Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan lehetnék szebb, csinosabb?

Hogyan lehetnék szebb, csinosabb?

Figyelt kérdés

Kizárólag szoptatok és nem szeretném, ha a tejem elapadna. 3 hónapja szültem, de nehezen fogyok sajnos. A mellem nagyon nagyra nőtt, de nem szép, nagyon nagyok és szinte lógnak. :(

A hajam mindig össze van kötve a pici miatt, és állandóan itthoni ruhában lát a férjem. A szex sem megy emiatt, kisebbségi érzésem van. Elmenni nem tudok egyedül szépítkezni, mert semmi segítségem nincs. Ti hogy oldjátok meg, hogy szép anyukák legyetek?

2009. márc. 16. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én szombat vagy vasárnap reggel megetetem a babát, utánna a férjemre bízom játsszon vele, foglalja el.

Addig én fürdök egyet, borotválkozok, felteszek egy rosszmanban kapható arcmaszkot, kiszedem a szemöldököm, megszárítom becsavarom vagy kivasalom a hajam. Felöltözök csinosan, s közös séta a babával párommal.

Ajánlom neked is,felfrissülsz tőle, csinosabbnak érzed magad, s a párodnak is fel fog tűnni hogy gondoskodsz magadról.

2009. márc. 16. 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Az előző hozzászóló tanácsa nagyon jó, bár nem tudom anyagilag mit engedhetsz meg magadnak de vannak fodrászok , körmösök stb akik házhoz jönnek.

HA kell a babáddal is tudsz közben foglalkozni.

2 hónapos kislány anyucija

2009. márc. 16. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére rajtam nem maradt felesleg,azzal nem kellett foglalkoznom.Ettől függetlenül a baba 2 hós kora óta szobabringázok heti 3x-4x(miután a baba elaludt)A körmösöm nagyon jó fej volt,az első 3 hónapban házhoz jött felár nélkül,a fodrászomhoz a nagy fiam (17 éves)kísért el az első pár hónapban,most már itthon hagyom(10 hós)ha megyek.Újra járok szoliba,és itthon se vagyok slampos ruhában.Hála az égnek szex terén az első alkalom óta minden oké(könnyen ment,nem volt gátmetszésem).Hetente 1x szőrtelenítek,hajat mosok,addig a férjem vigyáz a babára.Én így tartom rendben magam.
2009. márc. 16. 19:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 17. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!