Hogyan lehetnék szebb, csinosabb?
Kizárólag szoptatok és nem szeretném, ha a tejem elapadna. 3 hónapja szültem, de nehezen fogyok sajnos. A mellem nagyon nagyra nőtt, de nem szép, nagyon nagyok és szinte lógnak. :(
A hajam mindig össze van kötve a pici miatt, és állandóan itthoni ruhában lát a férjem. A szex sem megy emiatt, kisebbségi érzésem van. Elmenni nem tudok egyedül szépítkezni, mert semmi segítségem nincs. Ti hogy oldjátok meg, hogy szép anyukák legyetek?
Szia! Én szombat vagy vasárnap reggel megetetem a babát, utánna a férjemre bízom játsszon vele, foglalja el.
Addig én fürdök egyet, borotválkozok, felteszek egy rosszmanban kapható arcmaszkot, kiszedem a szemöldököm, megszárítom becsavarom vagy kivasalom a hajam. Felöltözök csinosan, s közös séta a babával párommal.
Ajánlom neked is,felfrissülsz tőle, csinosabbnak érzed magad, s a párodnak is fel fog tűnni hogy gondoskodsz magadról.
Szia
Az előző hozzászóló tanácsa nagyon jó, bár nem tudom anyagilag mit engedhetsz meg magadnak de vannak fodrászok , körmösök stb akik házhoz jönnek.
HA kell a babáddal is tudsz közben foglalkozni.
2 hónapos kislány anyucija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!