Mitol lehetnek nagyon apro holyag felek (2-3db) a bomboudvaron?
Figyelt kérdés
4 hetes a kisfiam, csak szopik, de meg mindig nagyon faj. Le is van nove a nyelve kicsit.2011. máj. 16. 13:56
1/2 anonim válasza:
Szia, mutasd meg a melled bőrgyógyásznak, nehogy vmi fertőző legyen és a babának is baja legyen! (Nekem szemölcs nőtt rá, pont mielőtt szültem volna, és már szoptattam, amikor lézerrel leszedték, nehogy a papilloma vírus gondot okozzon a picinél)
A baba nyelvét is meg kéne s.o.s mutatnod szakembernek (olyan gyerekorvosnak, aki ért is hozzá), mert ha tényleg le van nőve, azt sebészileg pár másodperces műtéttel meg lehet oldani, viszont ha ezt nem teszik meg, akkor a rossz szopási technika miatt a mellbimbó kisebesedik, a tejed pedig elapadhat!!! Az nem normális dolog, ha 4 hét után még mindig nagyon fáj. Tutira nem tudja szegényke elég mélyen bekapni és a nyelvével rászorítani!
Egyébként kizárólag szoptatsz? Jól fejlődik a baba?
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Koszi a valaszt! Kizarolag szoptatok, a baba 1 honap alatt 1100 grammot hizott. A doki azt mondta 700 az atlag, ugyhogy nagyon jol fejlodik. A pottyok elmultak. A bimbo meg faj, de kenem ezerrel es mar jobb.
2011. máj. 23. 02:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!