Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mar a 4dik hete hogy holyagos...

Mar a 4dik hete hogy holyagos himlos volt a 9 hos babam,3hetre elmultak viszont kijott rajta csak olyansmi holyag mint a himlo? Mi ez?

Figyelt kérdés
elvittem dokihoz es azt mondta alergia valamien etelre, de semmit nem adtam amit felsorolt, ma megint jelentek meg ujabbak, mi lehet?Elore piros foltocskak majd atalakul holyagocskakra ami aztan kezd levezni is.Mi lehet ez mert mar nagyon felek.
2011. jún. 20. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a napallergiám ilyen mintha tűvel szurkáltak volna meg és levedzik is... Most a 15 hós fiamnak is ugyanez kijön a naptól... Ha ételallergiára gyanakodtok akkor írd hogy miket eszik mennyit és ha kijön az allergia akkor 1-2 napra visszamenőleg keresni kell...

2011. jún. 20. 11:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia,koszi hogy irtal lehet hogy segitettel is mert elore a kicsi laban voltak kijove,ezek sebbe alakultak at viszont a hetvegen voltunk kirandulni es teljesen csore-boren volt a pici persz arnyekba de neha azert erte a nap is.Et allergiara azert nem nagyon hiszem mert eddig is ette es nem vot semmi gond.koszi a valaszt.Lehet kezelni valamivel?
2011. jún. 21. 09:17
 3/3 anonim ***** válasza:

lehet de sajnos nem nekik... Szoliba kell járnom kb januártól heti rendszerességgel és nem jön ki... Tavaly nem voltam mert terhes voltam egész nyarat végig szenvedtem szinte...

Van egy olyan krém amit most a bőrgyógyász adott a fiamnak daylong kids a neve azt mondta eddig mindenkinek jó volt, mi még nem probáltuk Gyógyszertárban lehet venni de nem recept köteles...

2011. jún. 21. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!