Mit tegyek a lapos hasért?
Helyi fogyás nincs, csak helyi erősítés. Én ajánlom a Rubint Réka féle 20 perces hasgyakorlatot, nagyon sokat segít, így nem csak lapos de egy kicsit izmos is lesz a hasad, és sztem az ezerrel jobban néz ki, mint az izom nélküli pocak:D
Diétázni nem kell, csak figyelj oda az evésekre, csokit meg egyéb ilyen nyalánkságokat keveset egyél, és a zsíros-olajos kajákat is kerüld. Ez azért kell, mert a hasizom gyakorlatoknak semmi értelme nincs, ha ott van az izom felett egy kicsi zsírréteg. Annak bizony el kell tűnnie.. Am én is ezzel a problémával küzdök, kb 2 hete kezdtem el ezt a Rubinr Réka tornát, kb minden nap csinálom. Eredményről nem számolhatok be, mert nem jegyeztem meg, h hogyan néztem meg, viszont azt akaratlanul is észrevettem, hogy sokkal könnyebben bírom már ezt a 20 percet:) Sok sikert!
16/L
zsírégető krém??:D:D:D
Helyi zsírégetés nincs, ha fogysz mindenhonnan fogysz nem kívánságműsor. Fogyni aerob mozgással lehet(olyan folyamatos mozgás ami mellett még éppen tudsz beszélni tehát nem kell 10 perc alatt kiköpni a tüdőd) pl. futás, biciklizés, ugrálókötél legalább heti 3szor 40-60 perc ÉS diéta ( napi ötszöri étkezés, keveset csak amennyi jól esik, ne zabálj, cukros , zsíros, műkajákat hagyd el és legalább 2-3l mentes vizet igyál meg egy nap) Ez a kettő kell a fogyáshoz. Heti 0.5-1kg a normális. Van akinek van akaratereje ,van aki pedig gyenge jellem és nincs neki. Te tudod melyik vagy.
Csakis azt tudom megerősíteni amit az utolsó írt.
Nem kell speciális diéta,de heti 6 napon mérsékeld magad.Csirkehús,rizs,hal,zöldség,gyümölcs,napi 2-3 liter víz.
Csokika,sütike,fehér kenyér NEM! Csak vasárnap,mértékkel.
Ezenkìvül heti 3-4 alkalommal kardió 45 perc.(kocogás stb.)
Ès persze a hasizomgyakorlatokat se hanyagold.Heti 3 alkalommal pár sorozat felülés,lábemelés.
Ennyi az egész.Ha van egy kis motivációd simán meg tudod csinálni egy hónap alatt.
Ha elcsábulsz a csokitól,akkor igazából nem is kell neked a lapos has.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!