Mit tegyek a lapos hasért?
Figyelt kérdés
egy, max. két hónap alatt szeretnék lapos hasat. milyen feladatokat végezzek? mit ehetek?
a válaszokat előre is köszönöm.
2012. ápr. 5. 13:12
1/10 anonim válasza:
Egy hónap alatt? *fetrengve nevet*
2/10 anonim válasza:
szia.hát nem könnyű.:( húúú a két lányom után lett olyan hasam,hogy jaj.most minden este Rubint Réka felüléseit csinálom és nem eszek este.ez 3 kiló mínuszhoz vezetett és végre nem kérdik meg,hogy jön e a harmadik :).így szóval látszik aminek nagyon örülök.ja ez a 3 kiló és kezdő has összemenetel 3 hét eredménye.ha így folytatom nyárra már nagyon jó lesz az alakom.
3/10 anonim válasza:
ja meg azt nem írtam KITARTÁS de sok!!!!!
4/10 anonim válasza:
este nem evés hülyeség már belinkeltem pár 100 * azt a cikket, aminek van is tudományos háttere, őő olvasd el a Sárga kapszulát és tartsad be az ott leírtakat, nem kell agysebésznek lenni hogy megértsed hogyan is működik a fogyás téma. Vagy b verzió : maradsz dagadt, jah és nem tudom mi a kiindulási helyzeted, de attól függő hogy mennyi idő alatt éred el.ha normális kinézetű vagy akkor 8-12 hét ha jól be van lőve minden
5/10 anonim válasza:
egy hónap alatt bőven meglehet csinálni, ketogén diéta, sok edzés és valamilyen zsírégető (nem hoodia fos meg ilyenek, csak rendes tápkieg boltól vett dologra gondolok)
6/10 anonim válasza:
Óóó.. 1 hónap alatt???? Van egy tökéletes megoldás amitől olyan lesz a hasad amilyet akartál.. TÖKÉLETES MEGOLDÁS: "HÚZD BE" :D :D :D :D :D :D
7/10 A kérdező kommentje:
nagyon viccesek vagytok:) csak azt szeretném mondani, hogy az n saját diétám szerint étkeztem, és egy hónap alatt simán 'lelaposodott' a hasam... ;)
2012. szept. 24. 13:56
8/10 anonim válasza:
Várjál :D képzeld, ha fél napig nem eszek, tudod milyen lapos hasam lesz? :D:D
9/10 anonim válasza:
Az egyik barátnőm is elolvasta ezt a kérdést, aki valamilyen okból nem tud regisztrálni ide, az rajtam keresztül akarja megkérdezni azt, "hogy mit ettél? Mi az étrended ?" .. Lehet ha rám haragszol, de neki azért válaszolj. :-)
10/10 anonim válasza:
Óó.. a saját kis diétáddal nem jött vissza?? O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!