Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Baj ha hordok melltartót?

Baj ha hordok melltartót?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok,6.osztályos.

\'Rendes\' melltartóból 70-75B-s kell,de abban van szivacs,és vas is.

Most az év elejétől csak sima,vas nélküli szivacsos melltartót hordok.

Szerintetek lehet 12 évesen melltartót hordani?

2009. szept. 19. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
az a testalkatodtól is függ, bár 12 évesen?o.O
2009. szept. 19. 10:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hordhatsz de ne állandóan, mert akkor a mellizmaid "elkényelmesednek" és ha fog még nőni akkor lógni fog. szóval néha-néha lehet, csak ne vidd túlzásba. Mondjuk én 6.ban még nem hordtam, csak olyan topot vagy hogy hívják :D
2009. szept. 19. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
a suliba felveheted, mert ha már most ekkora a melled...szóval elég furán nézne ki melltartó nélkül,vagyis én nem tudnám úgy elviselni. de igaza van az előzőnek, ha otthon vagy, és alvás közben semmiképpen ne legyen rajtad,ha nem akarsz később lógó melleket. sportoláshoz pedig hordj sportmelltartót!
2009. szept. 19. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet, mert kijön az FBI, és lelőnek :D:D:D

Nincs megszabva, hogy mikortől lehet hordani, ha olyanok a melleid, akkor hordhatsz. De azért fogadd meg a második válaszoló tanácsát!

2009. szept. 19. 13:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is hordtam már annyi idősen, mert már elég nagy volt.

Csúfoltak is miatta, mert csak nekem volt mellem.

2009. szept. 19. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:
A másodiknak igaza van: ne nagyon hordjad (inkább csak tesiórán, sportoláskor), mert tényleg elkényelmesednek az izmaid és hamar lógni fognak. Nekem 12 évesen már elég komoly mellem volt és nem nagyon hordtam melltartót. A végső mérete 70 C/D lett és a szülésig egyáltalán nem lógott, simán felvehettem melltartó nélkül vállpánt nélküli ruhákat.
2009. szept. 19. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok! Most jutott eszembe, hogy Én is csak nagyon ritkán vettem fel, amikor a többiek fújoltak:S

Szóval Én sem nagyon hordtam:)Nem kötelező:)

2009. szept. 19. 13:56
 8/8 anonim válasza:
Sztem nyugodtan hordhatsz. Én is 12 vok és az osztályomban szinte minden lány hord már melltartót. Sztem kérdezd meg anyukádat is hogy ő mit gondol róla.
2009. dec. 3. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!