Nagy mellek? 75/B melltartót hordok és arányban jó mellem is van. Mit csináljak hogy nagyobb legyen?
Ha aránylag jó melled van, akkor semmit. Nem a nagy cici teszi a nőt.
25F
na akkor én mit mondjak a 75/A melltartóméretemmel??? ne hisztizzetek lánykák egy átlagos méretü mellnél...:) azok a legtökéletesebbek...se nem nagy se nem pici...bár én mondhatnám el magamról, hogy legalább B kosaru melltartót hordok...és én még csak nem is tini vagyok már:(
22L
Természetes úton csak 1féleképpen nőhet meg a melled: terhes leszel, majd szoptatsz. Ez kb. 2 évig is eltart, addig gyönyörködhetsz benne (és mások is).
Ez nem vicc, tapasztalat.
Én is 75B voltam, majd terhes lettem és 80C lettem. 2 gyerekem van már, most 75C vagyok, de sajnos kissé megereszkedett a cicim, ezért inkább szívesen visszacserélném a korábbi 75B-re, ha ugyanolyan feszes és kemény lehetne, mint volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!