Szerintetek hogy nézek ki? Képek lent
2013. márc. 28. 18:48
11/39 anonim válasza:
Szép vagy!!:)
De tényleg durva a szemöldököd, annak nem kéne ilyen kontrasztosnak lennie. Világosabbra nem akarod? Plusz az anyag amivel felviszed, az 100%-hogy tus. Ceruzával szebb. A hajadnál 2 árnyalattal világosabbnak kell lennie, akkor van összhangban. Remélem segitettem:)
12/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Szemöldökfestékkel csinálom..
2013. márc. 28. 19:14
13/39 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de nekem nem tetszel.Túl mű csaj vagy.Vagyis a sok festék,meg a szolárium(ha jól látom).Néha a kevesebb több.
14/39 anonim válasza:
Szerintem szép vagy, bár az a szemöldök nagyon nem szép. Túl sötét és a formája is csúnya.
15/39 anonim válasza:
Gyönyörű vagy! :) Mennyi idős nő tartózkodik ezeken a művész képeken? :)
16/39 anonim válasza:
Szép vagy, de abba a szemöldökbe nem tudok beletörődni...
17/39 anonim válasza:
bocs, szerintem nem vagy szép. Lehet, hogy pont a szemöldököd miatt.
18/39 anonim válasza:
szerintem is szép vagy de a szemöldököd nekem sem tetszik :D
19/39 anonim válasza:
Kovezzetek meg ,de sztm igy sokkal jobb
20/39 anonim válasza:
Nagyon csúnyán el van rontva a szemöldököd, túl sötét és a formája sem szép, azzal kezdhetnél valamit. Meg a bőrszíned is elég fura az első képen, olyan sárgásbarnás, gondolom szoliszín, szóval ne szolizz, az mindenkin csak ront.
De amúgy meg szimpi vagy mert mosolyogsz, vidámnak tűnsz, meg szép arcod van, a hajad is jó, a színe is szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!