Mit gondolsz, milyen ember lehetek így képek alapján, és hány évesnek nézek ki?
2012. júl. 28. 15:17
1/17 anonim válasza:
legjobban az utolsó képed tetszik,csinos,szimpatikus csaj vagy számomra,és a hajszíned eszméletlenül jó:)
2/17 anonim válasza:
egyidős lehetsz velem,20 év körül:)
3/17 anonim válasza:
Nem tudom megállapítani, hny éves lehetsz. :) Elmennél 16 évesnek is és 25 évesnek is, nem tudok dönteni! :)
4/17 anonim válasza:
Szimpatikusnak és barátságosnak tűnsz. Olyan jófej csajszinak. :)
Nehéz a korodat megtippelni, 17-23 között lehetsz.
23/N
5/17 anonim válasza:
nekem unszimpatikusnak, kicsit idegesítőnek tűnsz
6/17 anonim válasza:
csinos vagy
aranyosnak tűnsz
kedves a mosolyod
kort nem írok mert nem akarok :D
7/17 anonim válasza:
vidámnak tűnsz és kb olyan 18-19 évesnek :D jó a hajad *-*
8/17 anonim válasza:
Szerintem olyan 28-30 éves lehetsz, és totál bejövős vagy nekem, mint barátnő. Mármint barát barátnő, mert én is Nő vagyok! Bulizós, vidám, nagyon szimpatikus lánynak tűnsz. Ja, és az egyenes haj százszor jobban illik Hozzád. Szió :)
9/17 anonim válasza:
szép vagy,kedvesnek tűnsz, és kb 18-23 évesnek
én viszont-és most utálni fogtok- átfesteném a hajam a helyedben,valami természetesebb színre
10/17 anonim válasza:
Az utolsó kép tetszik a legjobban, én nem szeretem ezt a hajat, nagy divat lett ma csajok körében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!