Szerintetek hogy nézek ki? Képek lent
2013. márc. 28. 18:48
1/39 anonim válasza:
Szép vagy, de ezt te is tudod. :)
2/39 anonim válasza:
Szerintem szép. Nagyon jól sikerült!
3/39 anonim válasza:
A szemöldököd nagyon durva, ne fesd már ennyire nagyon mű.. minden más rendben van, szép vagy
4/39 anonim válasza:
a szemöldököd -szerintem- borzalmas, valami természetesebb jobbban állna (nem csak neked, mindenkinek). de nagyon pozitiv, hogy minden képen mosolyogsz (és nem csücsöritesz) :)
5/39 anonim válasza:
Szemöldököd szerintem sem valami jó, de egyébként szép vagy.
6/39 anonim válasza:
Nem vagy csúnya,de szerintem kiemelkedően szép sem,kicsit műnek tűnsz.
7/39 anonim válasza:
A szemöldököd tipikus. Amire minden sminkmester és bárki azt mondja, hogy borzalmas és baki. Azt változtasd meg.
Egyébként szerintem átlagos vagy.
8/39 anonim válasza:
Szép vagy csajszi!!
:)) nekem is ilyen szemöldököm van:D:D
9/39 anonim válasza:
Uristen az a szemoldok :O tussal huzod ki, hogy ilyen sotet? borzalmas
amugy szep vagy
10/39 anonim válasza:
A szemöldököd borzalmas, egyébként meg elég műnek tűnsz. Az értelmet sem látom a fejeden. Csúnya nem vagy, ettől függetlenül, igaz (szerintem) szép se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!