Mi a véleményetek rólam? Képek alapján milyen ember lehetek? Hány évesnek nézek ki?
2012. aug. 24. 16:44
1/19 anonim válasza:
szerintem nagyon szép és kedves lehetsz :) meg lehet hogy vicces is :) vagy is én ezt látom :) olyan 17-19-nek nézlek :)
2/19 anonim válasza:
Szerintem szép vagy, csinos és szimpatikus :) Aranyosnak tűnsz, jó személyiséggel. A második kép alapján 20-nak tippellek, a többiről nem tudom megállapítani :) (De én nem vagyok jó ebben.)
19/L
3/19 intrepid válasza:
Nagyon csinos, kedves lány vagy, csak valahogy hiányzik belőled valami....
4/19 anonim válasza:
Szerintem nem hiányzik belőled semmi, aranyosnak tűnsz :)
17 körül vagy talán? :D
5/19 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! :) felpontoztam mindenkit:D
2012. aug. 24. 17:00
6/19 anonim válasza:
szép vagy, és nekem a képek alapján az jön le, hogy jófej,kedves és vicces is vagy:) egyébként 17-20 között lehetsz:D
7/19 anonim válasza:
Szép, aranyos, kedves, 18 körüli.
8/19 PannkaBubu válasza:
Nagyon szép ,jó alktú lány vagy:)17-18 nak tünsz
9/19 anonim válasza:
Kedvesnek és viccesnek tűnsz :) Én olyan 18-nak tippellek.
10/19 anonim válasza:
16-18 körül talán?
Szimpatikus vagy, csinos, helyes, de a fekete hajat sztem ne erőltesd, nem a te színed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!