Lehetek iskolaigazgató ha nem angol hanem német érettségim van és a főiskolán és német nyelv vizsgám van? és 10 év múlva is lehet olyan ember iskolaigazgató. Szóval olyan eberek akik most a németet tanulnak és majd azok szeretnének lenni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 19:06
1/12 anonim válasza:
először gyúrj rá a magyarra, az fontosabb:)
2/12 anonim válasza:
Persze, de németül akkor azért felsőfok lenne jó.
3/12 anonim válasza:
ahogy az első mondta először gyúrj magyarra az sokkal fontosabb, iszonyat zavaros az irásod
de igen elfogadják a német nyelvvizsgát is
4/12 A kérdező kommentje:
Szlovákiai vagyok. Magyar helyes írás semmit sem számít nálunk :) Németből felsőfok kell... Angolból nem ?
2011. nov. 25. 19:24
5/12 anonim válasza:
az igazgatókat nem képzik. vagy megfelelsz az iskola elvárásainak, vagy nem...vagy pénzes apuci
6/12 anonim válasza:
szerintem a szakmai végzettség,képesítések,a pedagógiai szaktudás meg az iskolaigazgatási szaktudás sokkal fontosabb...ja és ha sok magyar van vagy netán csak magyarok vannak abban az iskolában,akkor igen,magyarul se ártana tudni...
7/12 anonim válasza:
Hát azt oda kellett volna írni, hogy szlovákiai vagy, de természetesen nem baj, érthető mit szeretnél :) az nem baj, ha "csak" német nyelvvizsgád van, az viszont akkor legyen a legnagyobb fokokon, legalább felsőfok, de hallom van ilyen is, hogy C2.
8/12 A kérdező kommentje:
És az Angolból nem kellene felsőfokú ?
2011. nov. 25. 19:41
9/12 anonim válasza:
Szerintem nem ártana,és angolból tudok is segíteni.Ha érdekel,írj privit.
10/12 anonim válasza:
lehetsz anélkül is iskola igazgató :) nyilván minél nagyobb tudásod van, annál több lehetőséged lesz később, de nem szabályszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!