Mi jobb angol tanfolyamra járni ahol sok ember van, vagy magán angol tanárhoz járni ahol csak én vagyok egyedül?
Figyelt kérdés
szeretnék nyelvizsgát csinálni, de nemtudom hogy melyik lenne a jobb, most járok tanfolyamra de nemigazán érzem a fejlődést és eléggé drága is :S bnőm most tette le a nyelvizsgát és ő magántanárhoz járt, aki csak vele foglalkozott. melyik a jobb?2009. okt. 23. 20:54
1/5 anonim válasza:
Nekem is a magántanár jött be, bár drágább volt. A tanfolyamon megtanultam az alapokat, de nem fejlődtem tovább. Magántanárhoz két évig hetente 2*2 órát jártam és egyből meglett a nyelvvizsga.
2/5 anonim válasza:
Attól függ, ha nem jön be akkor magántanárra érdemes áldozni.
Nekem például a tanfolyam sokkal jobban bevált, hogy beszélhetek a többiekkel :)
3/5 anonim válasza:
a magántanár a jobb, de a drágább megoldás. ha hajlamos vagy amúgy is 'elsunnyogni' a leckét vagy a tanulást, akkor még inkább a magántanárt javaslom. a tanfolyamokkal az a baj, hogyha valaki lassúbb, azt be kell várni, és a lusták rontják a csoport haladását. szóval szerintem magántanár. németből is magántanárhoz jártam és simán meglett a nyelvvzsigám. angolból most járok, 2 hét és nyelvvizsga:) 17/L
4/5 anonim válasza:
Nyelvvizsga szinten már sokkal hasznosabb a magántanár, a hobbiból tanulásra jobb a csoport. Anyagilag nem biztos, hogy rosszul jársz a magasabb óradíjjal, mert sokkal hatékonyabb, kevesebb idő alatt jutsz ugyanarra, sőt jobb eredményre, többet beszélgethetsz, célzottan a te igényeidet szolgálják ki anélkül, hogy másokhoz kéne alkalmazkodnod.
5/5 anonim válasza:
Szerintem online is jó tanúlni [link] itt mindenkép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!