1 év alatt egyedül fel lehet készülni egy felsőfokú angol nyelvvizsgára? Milyen könyvekkel? Továbbiak lent.
Az a helyzet, hogy nincs pénzem finanszírozni egy magántanárt. Viszont, szerintem a könyveket megtudnám venni hozzá. Tudnátok ajánlani olyan könyveket, amikkel sikeresen feltudnék készülni?
Középfokúm nincs még, de a felső előtt azt mindenképp leteszem. Eddig egyszer próbálkoztam a TELCen, ugyancsak egyedül, 5 pont híján nem sikerült.
Ahhoz ezek a könyvek vannak meg:
- 1000 questions 1000 answers (Társalgási gyakorlatok az angol 'A' típusú nyelvvizsgákra) --> most jöttem rá.. hogy ez alapszintű lenne az 'A' maitt(?), a papírja is sárga (régi), gyártási szám nincs, ahj.
Akkor ebből meg is kell vennem az újat.
- Timár Eszter: Words, words, words (Tematikus angol szókincsgyűjtemény érettségizőknek és nyelvvizsgázóknak)
Ez így elég karcsú.. Azért gondoltam, hogy egyből a felsőfokú könyveket venném meg, mert sokkal egyszerűbb lenne már egyből azt tanulni. Lehet többet tudnék a középszintűn, de az persze csak előnyt jelentene.
Tehát, milyen könyveket tudtok ajánlani? Ami esetleg Nektek is bevált..
figyelj ha nem sikerült a középfokúd akkor a felső végképp nem fog...
inkább készülj fel normálisan és tedd le a középfokút
felsőfokúra iszonyat nehéz felkészülni ott az lenne a legjobb ha kimennél 3 hónapra mondjuk dolgozni vagy akármi és akkor már jó formán az irásbeli részre kéne "gyúrni..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!