Szerintetek ez jó megoldás arra, hogy egyedül készüljek fel az angol nyelvvizsgámra?
Szóval voltam Telcnél és csináltam ott egy ilyen szintfelmérőt, és úgy sikerült, h elvileg a 30orásra kellett volna mennem , ha tanfolyamra szerettem volna menni... meg van a 60órás is... szóval lényeg, h úgy döntöttem, h felkészülök egyedül... úgy, hogy megvettem a Telc könyvet és úgy kezdem mindegyik tesztnél, hogy előtte kiszotározom a szavakat és megtanulom és utána kezdem megcsinálni a tesztet... a levelekt megszereztem egyik ismrösömtől aki a Telcnél volt tanfolyamon, szóval amiket ő a tanfolyamon írt és szóbelíre pedig kidolgozom a legtöbb témát és kijavítottam egy tanárral a suliban, szerintetek ez így jo?
Illetve közben nézek filmeket angolul meg csinálok mellette egy nyelvtani tesztes könyvet
Szerintetek így meglehet?
köszi előre is
Igen, és most olyan dolgot fogok mondani, ami nem biztos hogy helyes... szerintem felesleges magadra erőltetni a sok nyelvtant, meg mindent. Persze tanuld meg, de ne ebből álljon a felkészülésed.
Nézz filmeket, olvass könyveket. Rengeteget. Így azt is megtanulod, hogy HOGYAN és MIKOR kell használni a bizonyos nyelvtani dolgokat, meg szavakat. Tényleg, ez a legfontosabb. Film, könyvek, esetleg chatelhetsz külföldiekkel, ha máshol nem, az omegle.com-on. Ha szerencséd van, kifogsz egy unatkozó brittet, aki majd még a hibáidat is kijavítja. : ))
Szóval a lényeg, hogy a nyelvvizsga nem arra kíváncsi, megtanultad-e a nyelvet, hanem hogy beszéled-e, tudod-e haszálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!