Szerintetek hogy nézek ki? 10es skálán? Hány évesnek tippeltek? Képek lenn
2012. okt. 1. 20:51
4/28 anonim válasza:
Ha jól látom az első két képen műszempillád van?Nekem sok no meg az a csücsörítés...
5/28 anonim válasza:
kbszott plázacicának nézel ki első látásra.. hú de elküldenélek a pcsába
6/28 A kérdező kommentje:
köszönöm, kedves utolsó az értelmes megnyilvánulásodat, finomabban is ki lehetett volna fejezni magadat!
2012. okt. 1. 21:46
7/28 anonim válasza:
minek ezek a pofavágások? annyira irritálóak, pedig nem nézel ki 15-nek...
8/28 anonim válasza:
A 2. képed szerintem kifejezetten visszataszító. Egyébként az arcod nem csúnya, csak nem tűnsz természetesnek. Az első fotód tetszik legjobban, azon 7/10. Amúgy kb. 20 évesnek tipppelnélek.
9/28 A kérdező kommentje:
köszönöm :) gondoltam, hogy mindenki bele fog kötni a csücsörítős képembe, amúgy nem szoktam ilyeneket csinálni :D
2012. okt. 1. 22:40
10/28 anonim válasza:
műszempilla, rajzolt szemöldök, meg nagy meláknak is tűnsz, már amennyi látszik...
szerintem 10-es skálán 6, ami azt jelenti, hogy átlagon felüli. tehát pont úgy nézel ki, hogy ha jófej vagy, akkor nem hátráltat a külsőd senkit, ha viszont nem vagy jófej, akkor csak a "szépségedért" nem fognak sorban állni. aminek akár örülhetnél is.
17-nek tippelnélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!