Szerintetek hogy nézek ki? 10es skálán? Hány évesnek tippeltek? Képek lenn
szerintem szép vagy :) de a műszempillát szerintem hanyagold :/ és a piros rúzs sem a legjobb, inkább használj lágy színeket sminkhez :) szerintem meg nem kell azonnal vkit letámadni azért mert van 1 csücsörítős képe.. :) 10/8
16/L
Ha tudod hogy a második képedre be fognak szólni akkor mine teszed fel?
Átlagos lány vagy de nem azzal fogod tudni feldobni magad hogy mutáns természetesellenes műszempillájat ragasztasz fel amit a fiúk nagy hányada amúgy is utál. Maradj meg a természetességnél öltözz csinosan és nőiesen... Sokkal jobb lesz hidd el. Kb 19-nek néznélek de a kép alapjá inkább 17...
átlagos vagy, nem kellenél
az, meg hogy hány évesnek gondollak kép alapján ki a fszt érdekel? és mit számít? amúgy olyan 15-16 éves szintjén vagy, talán valójában is annyi vagy
Nagyon-nagyon előnytelenül sminkeled magad... Nehéz elvonatkoztatni tőle.
Olyan 10/6 os.
A korod is érdekes... Első képen 17-nek saccolnálak, a harmadikon meg vagy 30-nak :o
a csücsörítős képed buta, de nálam így is 10/10-es csaj vagy, pedig Nő vagyok.
és kb 28nak nézlek.
Akkor én is belekötök a csücsörítősbe:ne csücsöríts!:)
10/7
köszönöm :)
tehát akkor. 13.! Mi az, hogy 15-16 éves 'szintjén' vagyok? Valószínűleg te vagy azon. Nem ismersz, én sem ismerlek, tehát ne ócsároljuk egymást (ahogy a többi kérdéshez sincs jogod bunkó hangnemben írnod) ;)
16 és egyben 17.! 28?:O :D A szempillát a nővérem csinálta, de télre le fogom szedetni, nem tudom mit használ, azt hiszem valami amerikai márkát.
18.! 21 vagyok.
19.! oké! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!