Gáz, ha nagyon szőrös a lábam? 15/F
Figyelt kérdés
Hát azért nem úgy nagyon h a bőr nem látszódik v nem is tudom :D de azért az átlagnál jóval szőrösebb, az osztályomban messze nekem a legjobban. tesiórákon igazából nem gond meg semmi mert nem basztatnak vele meg semmi, de pl. nyáron szerintem elég gáz így rövidnadrágot hordani, hiszen akkor azt a lányok is láthatják az osztályból
vélemény?
2013. márc. 28. 12:53
1/11 A kérdező kommentje:
Főleg lányok véleménye érdekelne a dologról :D
2013. márc. 28. 12:54
2/11 anonim válasza:
Szerintem elég csúnya, majomhatást kelt, már bocs, én amúgy ilyet, hogy majom, soha nem mondanék senkire, még a háta mögött sem, hiszen nem tehet róla, csak ez jut róla eszembe.
Rövidítsd le, akkor sokkal jobb lesz. Vehetsz testszőrzetnyírót, vagy csak simán hajnyírót, vagy olyan többfunkciós epilátort, amivel nyírni is lehet a szőrt, röviden jobban fog mutatni.
4/11 anonim válasza:
15/L Szerintem nem gáz, az kínosabbnak tűnik, ha valakinek egyáltalán nincs. Én mondjuk nem bánom, ha szőrös egy pasi, mert az olyan férfias jellem... :) Ne csinálj vele semmit.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nincs vele baj, le ne borotváld vagy hasonló marhaság... Az elsőnek viszont jó ötlete volt, hogy rövidebbre nyírhatod akár, akkor nem tűnik annyira soknak és sűrűnek. Egyébként amíg csak a lábadon van ennyire sok szőr, és nem a hátadon burjánzik, addig oké.
6/11 anonim válasza:
Az lenne a gáz, ha borotválnád!
8/11 anonim válasza:
Nekem is elég szőrös, de kit érdekel. Nem lányok vagyunk. Az kicsit "gázabb" lenne, ha szőrtelenítve volna....
9/11 anonim válasza:
Az lenne gáz, ha nem lenne :))
15/L
10/11 anonim válasza:
a plázakur_vákat figyelmeztetném több b+uzi nem kell e szent földre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!