Rettentően szőrös a lábam. Mit csináljak?
Anyukám nem engedi leborotválni,azt mondja,akkor még szőrösebb lesz.
14/L
Mondd meg anyukádnak hogy ma már az igényességhez tartozik a szőrtelenítés.
Ha nem akarja hogy borotváld, akkor kérd meg hogy vigyen kozmetikushoz.
Kérj húsvétra epilátort ajándékba.(Vagy vegyél a dugi zsebpénzedből)Garantáltan min. 3 hétig sima lesz a lábod, aztán idővel (sok idővel, úgy 40 év múlva) szépen kikopik.
Na, ez így hülyeség. Én 14 éves koromban kozmetikushoz jártam gyantáztatni, aztán 22 évesen vettem az első epilátorom, azóta is megvan.És sima a lábom.
gyűjtött zsebpénzből vagy "kérd-meg-rá-hogy-kaphass" üzemmód (születésnap, névnap, húsvét, bármi) - epilátor!
kitépdesi a szőrt, 2-3 hétig garantáltan nem kell hozzányúlnod a lábadhoz újra. :)
lehet kapni olyat, amihez jár mélyhűtőbe tehető hűtőzselés párna vagy hogy a szerkezeten eleve van hűtőcsík. szerzel hozzá egy bőrnyugtató krémet (pl. körömvirágból) és jeee. :)
Mondd meg neki, hogy a borotvától nem erősdöik. Jó lenne ha elfejetenétek.
És ha nem engedi, akkor mi van ? Semmi, elmész, veszel borotvát, a szőrödet csak nem fogja visszaragasztani.
Anyukád olyanokról magyaráz, amihez nem ért.
Nem lesz szőrösebb attól, hogy leborotválod. Ezt adagold be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!