Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az nagyon ciki ha nem annyira...

Az nagyon ciki ha nem annyira szőrös a lábam?

Figyelt kérdés
Van szőr csak elég rövid és + -ba szőke vagyok. De mivel későnérő vagyok akkor ezért nem nő a szőr.. Nyáron mindig hosszú nadrágba mentem XD Szerintem most is így lesz.
2012. jan. 27. 16:48
 1/8 A kérdező kommentje:
Jah. xD 15/F
2012. jan. 27. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tehetsz róla,hogy ilyen..kár takargatni:)
2012. jan. 27. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nekem annyi szőr van a lábamon hogy adnék neked belőle, postacímed? :D Mjd ki nő az, ha nem akkor sincs semmi baj, nem minden nő szereti a szőrt :P 15/F
2012. jan. 27. 17:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nemgáz,s ezmiatt ne járj hosszunadrágba:)) örülj neki,sokan azért sirnak mert tul dus,nekedis lesz majd:D L/14
2012. jan. 27. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Örülj neki,ne szégyelld :D

Más pasi a dzsungel lábát próbálja borotválni,na az a ciki :)

Fel a fejjel

2012. jan. 27. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
van aki borotválja xD ugyanmár felesleges ilyesmin izgulni :D de ha akarod adok neked :P 15L
2012. jan. 27. 19:14
 7/8 anonim ***** válasza:
xDDDDD mér lenne az (nekemse anyira szőrös de azért van rajta,osztársakal szoktunk baszakodni h. alig van szőröd mint a kislányoknak,de inkább legyen olyan nmeszégyen,mint h. úgy néz ki mint egy majom...xD) 14F
2012. jan. 27. 19:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ! :D Egyszer megkérdeztem HErBY től: Te hogyhogy nem vagy szőrös?? Rajtam több van xD Erre: Miért nőne?? Nem vagyok én majom. A fas*omon és a lábamon nő de azt is borotválom. Meg amúgy se szeretem a rövidnadrágot.. De ha nyáron elmegyünk Görögországba akkor biztos rövidnadrág lesz rajtam :D
2012. jan. 27. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!