Ciki, ha 13 évesen szőrös a lábam? (lent)
Az ciki, ha 13 évesen szőrös a lábam? A sípcsontomnál a lábamon sötétebb a szőr, mint a combomon. Anyukám azt mondta, hogy még ne gyantázzuk mert csak erősebb lesz.
Az egyik ismerősöm már viccből szólt is érte és eléggé kínosan éreztem magam. Ciki vagy nem a szőrös láb? :/ fiúkat zavarná? mert van pár fiú ismerősöm.. 13/L
Szia!
egy ideig nekem is pont ez volt a problémám...nem voltam nagyon szőrös,de volt ismerősöm aki -mint Neked- viccesen beszólt...meg az osztálytársaim is borotválták/gyantáztatták már,szóval most már rendszeresen eljárok gyantáztatni :)
fáj, de kibírható érzés és egéz sokáig sima marad ;)
szóval szerintem nemsokára elkezdhetnéd,nehogy cikizzenek miatta :S
írj,ha van kérdésed! :D
15/L
Ciki, mert az osztálytársak idióták és cikiznek miatta.
Azt viszont megteheted, hogy barnulsz. Én a karomon lévő szőrrel vagyok így, nyár elején igyekszem minél többet napon lenni és barnulni, így nem feltűnő.
Szerintem nyugodtan szőrteleníthetsz már. Főleg ha zavar téged. Van borotva, krém, gyanta, epilátor. A borotva és a krém nem tartósak, majdnem mindennap csinálnod kell. A gyantát meg az epilátort majdnem' elég hetente, plusz ezektől gyengül a szőrszálad. Neten nézz utána ezeknek, vagy esetleg anyukáddal beszélgess erről.
15/L
Igen, ciki.
Az pedig hülyeség, hogy erősebb lesz. Gyantától még ritkul is, de ha borotválod, még akkor sem fog erősödni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!