15 évesen majdnem olyan szőrös a lábam, mint apámnak,
mit tegyek?
Figyelt kérdés
Minden osztálytársamnak szőrtelen lába van (fiú vagyok)
és mindíg azt mondják,hogy borotválják :S
ezt kéne tényleg tennem nekem is?
2011. aug. 16. 17:55
1/9 anonim válasza:
hát..szerintem igen b*zis az ha egy fiúnak nincs szőr a lábán..haggyad :) egy fiúnak kell szőr a lábára ;)
2011. aug. 16. 18:01
2/9 anonim válasza:
BNehogy borotváld, tiszta homis. Örülj, h férfias vagy az osztálytársaiddal ellentétben. :D
Egyébként nem is tudtam hogy van külön sulija a melegeknek, hogy a fiúk nálatok borotválják a lábukat... Attól még hogy melegsuli, nem kell velük tartanod. :)
2011. aug. 16. 18:01
3/9 anonim válasza:
az osztálytársaid még túl gyerekesek, nehogy leborotváld :) férfinak szőrösnek kell lennie a lábán, és kész. Jönnek lassan a sz*r idők, úgyhogy hosszú nadrágba leszel íy nemfoglátszódni
2011. aug. 16. 18:05
4/9 anonim válasza:
nehogy leszedd! az olyan homár...pasinak szőrös láb kell,csajnak sima ennek így kell lennie:) és am oszttársaimnak meg egy évvel felettünk is,az összes srácnak már normálisan "beszőrösödött" a lába...nehogy leszedd:D
14/L
2011. aug. 16. 18:15
5/9 anonim válasza:
A borotvalastol tudok jobbat. Gyantazas. Kicsit faj, de utanna legalabb 3 hetig szortelen a labad.
2011. aug. 16. 20:15
6/9 anonim válasza:
nehogy leborotváld! fiúknak szőrös a lába, lányoknak meg sima. ez így normális. te még mindig jobban jártál. egyik osztálytársamnak már 12 évesen tiszta szőr volt a lába, csomóan cikizték miatta. és amúgy meg nem hiszem el, hogy az osztályodban 15 évesen senkinek se szőrös a lába...
2011. aug. 16. 21:12
7/9 anonim válasza:
Ne szedd le ...Tényleg nagyon b*zis a borotvált láb :)
Jó így ahogy van ;)
13L
2011. aug. 16. 22:06
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi :D
nem akartam leborotválni, csak tudni akartam,hogy ez ,,rendes" e... egyébként már csak volt oszt.társaim,mert már elballagtunk :D de tényleg senkinek se volt szőrös a lába, tesi órán mindenki röhögött,hogy ,,ősember" lábam van,de ezek szerint tényleg ez a norm. köszi mindenkinek!!!
2011. aug. 17. 12:13
9/9 anonim válasza:
Nalunk is igy volt egyik haveromnak sokkalatorosebb volt mint a többi fiú osztálytársamnak..de neki nagyonjolall.:D meg a mai napig odajön hozzam h befonom e a labszoret?xdd de h hajvasalot is hasnaljak.:D mindig jot nevetznk rajta.;) van viszont egy masik srac aki borotválja..hat..eszmeletlen röhejes...xdddd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!